Levitaatiotikku

(6 tuotearviota)

19,45 

Huippuhauska, staattiseen sähköön perustuva levitaatiotikku on hauska ja opettavainen lelu, josta riittää hupia useiksi tunneiksi!
Levitaatiotikku tarvitsee 2kpl AA-paristoja, Patterit löytyy täältä!

Saatavuus: 13 varastossa

Vuonna 1929 yhdysvaltalainen keksijä nimeltään Robert J. Van de Graaff kehitti generaattorin, jonka avulla voitiin tuottaa voimakkaita staattisen sähkön latauksia. Tähän samaan periaatteeseen perustuu tämä, taianomainen lelu, joka saa muovitetusta alumiinifoliosta tehdyt kappaleet levitoimaan taianomaisesti ilmassa.
HUOM! Levitaatiokuvioiden päällä olevat suojapaperit täytyy poistaa ennen levitointia – muuten homma ei toimi!

Mallia Levitaatiotikun käytöstä oheisella videolla.

Paino 0,2 kg

6 arviota tuotteelle Levitaatiotikku

 1. Minä

  On kyllä todella hyvä ja veikeä laite! Suosittelen!

 2. Maygo

  tilasin pari kappaletta jo joulupukin konttiin valmiiksi, ja pitihän sitä testata, että toimiiko, ja hämmästyksekseni kyllä, tikku toimii ja lennättää mukana tulleita hyrriä. Hyvä hinta/laatusuhde

 3. cecilia

  En saanut toimimaan. Onneksi kokeilin ensin, ennen kuin käärin joulupakettiin,olisi ollut surkea pettymys lapselle. Mikähän on vikana, kun ei toimi?

  Superkaupan asiakaspalvelu vastaa: Olethan varmasti poistanut mukana toimitetuista foliokuvioista suojapaperin ennen käyttöä? Mikäli tätä ei ole poistettu, homma ei toimi.

 4. Ex

  Tikun ohjeet olivat vain saksaksi ja ranskaksi. Hei, olemme EUssa!!!

 5. Heidi

  Meillä koko joulu leikitty tällä tikulla! Sekä aikuiset, että lapset. Jos olisin tajunnut, niin olisin tilannut heti ylimääräisiä levitaatiokuvioita. Pienempien lasten käsittelyssä kuviot hajoavat helposti.

 6. Joululahjaksi

  Toimii kuten luvattu. Ohut folio menee helposti rikki jo suojapapereita poistaessa ja sähköisenä tarttuu kiinni kaikkeen mahdolliseen. Video oli loistava apu käytön hoksaamisessa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vieritä ylös