Etusivu » Kauppa » Urheilu, liikkuminen ja harrastukset » Lihaskuntovasara – MM Muscle Massager Gun

Lihaskuntovasara – MM Muscle Massager Gun

(2 tuotearviota)

49,90 

Tarjoa väsyneille lihaksillesi paljon kaivattua rentoutusta tehokkaan, ladattavalla akulla varustetun lihaskuntovasaran avulla. Lihaskuntovasaran mukana toimitetaan 4 erilaista hierontapäätä ja se on käytännöllinen ottaa mukaan vaikkapa lomamatkalle niin saat aina tarvitsemasi lihashieronnan silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Saatavuus: 22 varastossa

Osastot: Tuotemerkki: Tuotetunnus (SKU): 4915 EAN: 8719481357290

Lihaskuntovasarassa on neljä tehoasetusta, joten voit annostella hieronnan lihaksillesi sinulle parhaiten sopivalla voimakkuudella. Lihasvarasan eri hierontapäät auttavat sinua tavoittamaan hierontalaitteella hankalammatkin jumissa olevat paikat.

Kestävällä, täysin metallista valmistetulla rungolla varustetulla lihaskuntovasaralla on 2 vuoden takuu. Vasaran tehokas 2000 mAh akku takaa, että tämän voimalla saat jumiutuneimmatkin lihakset rentoutettua.

Tuotteen esittelyvideo

Muscle Massager Gun- mm
Paino 1 kg

2 arviota tuotteelle Lihaskuntovasara – MM Muscle Massager Gun

  1. Jyrki

    Ostin lihaskuntovasaran testiin, koska olin kuullut paljon hyvää. Lisäksi testasin vastaavaa laitetta eräässä liikkeessä ja yllätyin kuinka tuntui että melko lyhyelläkin hakkauksella lähti niska rentoutumaan. Tämä oma on nyt positiivinen kokemus ollut sitten. Voi käyttää melko lyhyesti jonkin tietyn kohdan- vaikka selässä – saamaan “auki” tai sitten voi vaikka tv:tä katsellessa naputella pienemmällä teholla pidempäänkin. Vasaraa voi kätevästi pitää ikäänkuin vain pystyssä kädellä, joten se ei vaadi pitelykäden jännittämistä, tai sillä vasaran kannattelua. Eli siinäkin hyvä, koska joissain hierontavälineissä joutuu hierontakäden pitämään jännittyneessä asennossa..

    Suosittelen 😀 Laite on myös kohtuullisen pieni, sitä ajatellen että sen voi ottaa mukaan reissuun tai salille. Yllätyin kuinka hyvä. Hirveästi ei ole tullut vielä kokeiltua kuin sitä pallopäätä, eli kenties tuosta löytyy vielä uusia puolia.

  2. Tommi

    Hyvä ja tehokas lihasvasara. Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös