Minikokoinen NOOX SQ11 FullHD Action Cam DV-videokamera, musta

(28 tuotearviota)

24,90 

Äärimmäisen monikäyttöinen ja hämmästyttävän korkealuokkaista FullHD videokuvaa tallentava NOOX SQ11 on erinomainen, minimalistisen pieni videokamera moneen menoon!

Saatavuus: 5 kpl Vantaan varastossa, toimitusaika 1-2 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): NOOX-SQ11 Osasto: Brand:

Tämä mikrokokoinen videokamera soveltuu melkeinpä mihin kuvauskäyttöön tahansa. Pienen kokonsa ansiosta kamera on äärimmäisen helppo kiinnittää esimerkiksi rintataskuun, josta tämä tallentaa vaikkapa urheilusuoritukset suoraan suorittajan näkökulmasta.

Paino 0.4 kg

28 arviota tuotteelle Minikokoinen NOOX SQ11 FullHD Action Cam DV-videokamera, musta

 1. Jape

  Ajaa asiansa varsin mainiosti. Laatu ei päätä huimaa, mutta eipä ole kyllä kalliskaan 🙂

 2. NUP1

  Paidantaskuklipsistä pulosi akseli ensimmäisellä käyttökerralla, onneksi olin kotona. Suosittelen akselin päiden varmistamista vaikka kuumaliimalla.

 3. caeman

  Kuvanväri ja tarkkuus ovat varsin hyvät kokoisekseen ja hintaisekseen. Muistikortti tarvii hankkia erikseen. Nettivideokameran driverit näyttävät ainakin minulla olevan rikki (Windows Vista 64 ja XP), ensiasenuksen jälkeen ne toimivat mutta myöhemmin nettikameraa ei löydy, lisäksi ne estävät kameran muistikortin näkymisen levyasemana. Kun driverit poisti, muistikortti alkoi taas näkyä levyasemana ja nauhoitettuja videoita pystyi käyttämään. Kuvassa aina näkyvä timestamp on usein tarpeeton eikä sitä ilmeisesti saa pois videokuvasta.

 4. PeteeeEEE

  Varmasti yksi parhaista pienistä vakoilukameroista…eikä hintakaan päätä huimaa.

 5. joni

  miten saisin minivideokamerallani kuvatut videot koneelle ja tarvitseeko pakkauksessa olevaa pikkulevyä sillä kun paketti saapui levy oli ollut halki siellä sisällä,että tarvitseeko sitä levyä?

  -Uudemmilla käyttöjärjestelmillä levyä et välttämättä tarvi. Liität kameran vain koneeseen ja esim. win7 tunnistaa laitteen automaattisesti- Superkauppa-

 6. aakoo

  Aiheuttaa hymyilyä ja epäuskoista pään pyöritystä kun yrittää selittää mikä vekotin kyseessä.Kuvanlaadusta (kunhan valoa riittävästi) pelkästään positiivista palautetta.
  Akku voisi olla kapasiteetiltaan isompi.

 7. repe

  ohjeet myös suomeksi kiitos.

  -Ohjekirja on ilmeisesti unohtunut paketista. Asiakaspalvelun kautta voimme lähettää teille puuttuneen suomenkielisen ohjekirjan- Superkauppa

 8. pyöräilijä

  Valoa tarvitsee jonkinverran enemmän kuin odotin mutta valoisaan kesäpäivään varmasti hyvä peli.
  Helppo kiinnittää varusteisiin. Helppo piilottaa jos käyttää valvontaan.

 9. jere123

  voiko tuota käyttää motocrossissa kypärä kamerana vai meneeköse rikki? kiitos!

  Superkaupan asiakaspalvelu: Kyllä voi, mukana tulee myös erillinen silikonisuojus, jolla iskunkestävyyttä saa parannettua entisestään.

 10. B$runner

  Tietenkin !!!, hinta putosi huimasti juuri kun olin kameran hankkinut. Jo edellisellä hinnalla(39,00€) on se ollut kuitenkin ihan ok laatuun ja monipuolisuuteensa nähden. Eihän tuo terävintä hd:tä tee, mutta hyvällä valolla ja nopeita liikkeitä välttäen se on ihan ok. viihdearvoa löytyy niin paljon kun on kekseliäisyyttäkin, monipuoliset kiinnikket on ainakin. selkeät englanninkieliset manuaalit kuvineen löytyivät kameran nimellä googlaten ja paljon käyttäjä videoita youtubesta.

 11. speedy

  hieman petyin kun i kameraan ei saa suoraan sd korttia vaan paikka on mikro sd kortille.

  ja omassa tietokonessa ei oo kuin normaali sd paikka. ja mikrosd kortin mukana tuleva adapterikaan ei toimi tässä konessa kokeiltu on.

 12. SPEEDY

  päällisen puolin hepposen oloinen ja tossisaan vaikutaa kindermunan yllätys lelulta.

  niin ja jotkut kerto että mukna tuleva levy ois rikki itellä näytää ehjä olevan päällisin puolin.

  ja yllätyksenä mukana tuli usb verkkovirta laturi vaikka ilmoituksessa kerottiin ettei sisällä. kyseistä laturia. laturissa merkki valot ja kaikki.

  ainut pettymys oli. kun huomasin ettei kameraan suoraan käy tavallinen sd kortti. vaan ainostaan mickrosd kortti. joka täytyy nyt siten hankkia toivottovasti usb kapelin avulla toimii tuo kuvien siirto. kun tietokonessa oleva sdkortti paikkaan ei toimi mikrosd mukana tuleva sdkortti adapterikaan. kokeiltu on.

 13. Rampe

  Kiva pieni kamera joka toimii! Kuvanlaatu hintaan nähden ok. Pakkauksesta puuttui se ohjelma levy,mutta tuntuu toimivan.

  Superkauppa vastaa: Ohjelmalevyllä ei ole oikeastaan muuta, kuin ajurit Windows 95 käyttöjärjestelmää varten. Uudemmilla tietokoneilla erillisiä ajureita ei tarvita.

 14. Jamo

  Ihan käypänen peli hintaansa nähden. Kameran merkkivalot saisi olla selkeämmät ei tahdo auringon paisteessa noita merkkivaloja oikein nähdä.

 15. avuton??

  Minä ostin tuollaisen ja kun pistän laturiin tietokoneeseen niin kumman valon pitäisi palaa kun se akku on täynnä? Ja miksi kun painan power nappia niin sitten rupee sininen ja punainen valo palamaan ja sitten se sammuu. sitten kuncse on laturissa niin mulla palaa sininen ja punainen hitaasti/nopeasti palaamaan.

 16. Testaaja

  Voipapi olla ihan actionkamera.

 17. apiana

  on hyvä airsoftissa mutta vähän vaikeeta nähä noi pover valot.

 18. kimi

  TOSI HYVÄ LAITE

 19. Minttu

  Oikein loistava kapistus. Hinta/laatu -suhde kohdallaan. Kuva on hyvää ja ääni tallentuu suhteellisen kaukaa. Tosin kovassa metelissä ja suuressa porukassa (testattu vappuna senaatintorilla) ääni muuttuu kohinaksi. Joka tapauksessa antoi enemmän kuin uskalsi toivoa.

 20. aakoo

  ihan hyvä kuvanlaatu

 21. SpyMan

  Valoisassa ja lähietäisyydeltä kohdetta kuvaava ja tallentava pikku kamera.
  Ääneen perustuva tallennuksen aktivointi hyvä toiminto. Akun kesto vaatimaton ja valon tarve suurehko. Hinta/laatu-suhde kohdallaan. Ajaa asiansa.

 22. BullshitWalks

  Laitteen akku ei näytä latautuvan. Kamera ei käynnisty lainkaan.

 23. Riejumies

  Akku kestää noin reilun tunnin, jonka aikana syntyy 300-350MB kokoisia avi-pätkiä. 4GB kortilla saa jo mukavasti aika hyvänlaatuista kuvaa. Käyttöä tällä on, ja itse käytän moporeissuilla. Jää hyvää todistetta autoilijoiden ohituksista hihaa hipoen! Rekisterit on hyvin luettavissa. Kätevä peli, jossa jonkin verran laatuakin. Itse tilasin laitteen suoraan Kiinasta.

 24. Petri

  Kestävä, olen käyttänyt tätä dronen kamerana
  Tulee hyvää kuvaa

 25. JK

  Valo toiminnot ei täsmää käyttö ohjeisiin
  monimutkainen käyttää!

 26. Salaneuvos

  Hyvä on

 27. Jopo

  Noh, hyvä ja halpa ei sovi yhteen tämänkään kanssa. Äänenlaatu aika kuraa, kuva ok, mutta käyttöaika onneton.

 28. Haukka

  Ostettiin tämä lahjaksi. Ei pysy päällä eikä saa purettua tiedostoja jos saa pysymään päällä. Meni takuuseen. No ei tullut sen parempi tilalle

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös