Mystic 8 Ball, eli mystinen kasipallo

(3 tuotearviota)

12,90 

Joudutko usein hankalan ongelman eteen, jossa vastausta kaivattaisiin ylemmän voiman taholta? vanha kunnon mystinen kasipallo osaa kertoa ratkaisun vaikeimpaankin selvitettävään kysymykseen!

Saatavuus: 21 varastossa, toimitusaika 1 viikko

Vaikka mystinen kasipallo kertoo vastauksen käsillä olevaan ongelmaan englanniksi, niin se ymmärtää kuunnella ongelmia kaikilla maailman kielillä.

Kasipallon käyttö on äärimmäisen yksinkertaista: Lausut yksinkertaisesti ääneen kysymyksen johon haluat vastauksen, tämän jälkeen ravistat palloa kevyesti ja käännät tämän pohja ylöspäin. Ylös-alaisin käännetyn kasipallon pohjasta voit lukea selvän vastauksen kysymykseesi.

Uncovering the Mystery of the Magic 8 Ball

Paino 0.3 kg

3 arviota tuotteelle Mystic 8 Ball, eli mystinen kasipallo

  1. sipe65

    Minä ja lapseni tykkäämme kovasti tästä tuotteesta,lapseni oppivat tämän kautta englantia.Pidän tuotetta hyvin kehittävänä.

  2. Mystery

    Joo, kyllä tykkäsin. Tosi nopeasti tuli perille. No hinta ehkä vähän kirpaisi, kun tarkemmalla selailulla huomasi edullisempiakin paikkoja, mutta muuten hyvä tuote!

  3. Johanna

    Pallossa ei ole tarpeeksi nestettä ja aina kun palloa ravistaa muodostuu vaahtoa joka estää vastauksen lukemisen. Lisäksi vastauspyramidi tuppaa jäämään kärjelleen, eli ei anna mitään vastausta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös