Etusivu » Kauppa » Urheilu, liikkuminen ja harrastukset » Falcon nahkaruoska, 240 cm

Falcon nahkaruoska, 240 cm

(1 tuotearvio)

99,00 

Kouluttaudu impivaaran Indiana Jonekseksi, tai muunlaiseksi ruoskamestariksi tämän, äärimmäisen laadukkaan 8-foot long lehmiruoskan avulla!

Varasto loppu

Noin 240 senttimetrin mittainen ruoska on punottu yhteensä 12 erillisestä lehmännahkasäikeestä. Tämä nahkaruoska on perinteikäs amerikkalaisista länkkäreistä tutuksi tullut lehmiruoska, jossa ruoskaosa on punottu suoraan kahvaosan jatkoksi.

Tämä lehmiruoska soveltuu ruoskatemppujen harojoitteluun, eikä se missään tapauksessa ole lelu. Superkauppa verkkokauppa ei myy ruoskaa alle 18 vuotiaille, eikä sillä luonnollisestikaan saa missään tapauksessa ruoskia ihmisiä, eläimiä, tai muita elollisia asioita. Ruoskatemppujen harjoitteluvälineeksi suosittelemme erittäin painokkaasti suojalasien käyttöä, sillä raskas nahkainen ruoska voi saada väärin käytettynä todella ilkeää jälkeä aikaiseksi.

Oikein käytettynä laadukkaan nahkarusokan avulla on mahdollista toteuttaa todella näyttäviä tarkkustemppuja, jä ruoska on oikein käytettynä lähes tulkoon ikuinen. Nahkaruoskatempuilla myös varmasti erotut yleisempiä jongleerauslajeja harrastavista taitureista!

Ruoska on aitoa häräännahkaa ja kestää varmasti.

Paino 1 kg

1 arvio tuotteelle Falcon nahkaruoska, 240 cm

  1. Whiplash

    Pari päivää jo harjouteltu. Laatu on hyvä ja ihan hyvin toimii

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös