Nahkaruoska

79,00 

Kouluttaudu impivaaran Indiana Jonekseksi, tai muunlaiseksi ruoskamestariksi tämän, äärimmäisen laadukkaan lehmiruoskan avulla!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): WHI-006-po Osasto:

Noin 185 senttimetrin mittainen ruoska on punottu yhteensä 12 erillisestä lehmännahkasäikeestä. Tämä nahkaruoska on perinteikäs amerikkalaisista länkkäreistä tutuksi tullut lehmiruoska, jossa ruoskaosa on punottu suoraan kahvaosan jatkoksi.
Tämä lehmiruoska soveltuu ruoskatemppujen harojoitteluun, eikä se missään tapauksessa ole lelu. Superkauppa verkkokauppa ei myy ruoskaa alle 18 vuotiaille, eikä sillä luonnollisestikaan saa missään tapauksessa ruoskia ihmisiä, eläimiä, tai muita elollisia asioita. Ruoskatemppujen harjoitteluvarusteeksi suosittelemme erittäin painokkaasti suojalaisien käyttöä, sillä raskas nahkainen ruoska voi saada väärin käytettynä todella ilkeää jälkeä aikaiseksi.
Oikein käytettynä laadukkaan nahkarusokan avulla on mahdollista toteuttaa todella näyttäviä tarkkustemppuja, jä ruoska on oikein käytettynä lähes tulkoon ikuinen. Nahkaruoskatempuilla myös varmasti erotut yleisempiä jonglöörauslajeja harrastavista taitureista!

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahkaruoska”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös