Etusivu » Kauppa » Urheilu, liikkuminen ja harrastukset » Nyrkkeilypallo toimistopatoutumien purkamiseen

Nyrkkeilypallo toimistopatoutumien purkamiseen

(1 tuotearvio)

23,90 

Joskus vastaan tulee työpäiviä, jolloin väkivaltaisilta tuntemuksilta ei voi välttyä. Koska väkivalta ei tietenkään ikinä ole ratkaisu, on turhautumisen tunteet hyvä voida kanavoida ympäristöä ja kanssaihmisiä vahingoittamatta.

Saatavuus: 6 varastossa

Osastot: Tuotemerkki: Tuotetunnus (SKU): V0103364 EAN: 4899888117278

Mikäpä olisikaan parempi treeniväline paineiden vapauttamiseen toimistoympäristössä, kuin Imukupeilla työpöytään kiinnitettävä, ääniefekteillä varustettu nyrkkeilypallo?

Jotta paristoilla toimivan nyrkkeilypallon efekti olisi korostetun tehokas, on tämä varustettu ääniefekteillä. Nyrkkeilypallo palkitseekin mätkijänsä sellaisilla lennokkailla ääniefekteillä, kuten “Punch!” ja “Whoaah!”

InnovaGoods Gadget Kids Inflatable Desktop Punch Bag

Paino 1 kg

1 arvio tuotteelle Nyrkkeilypallo toimistopatoutumien purkamiseen

  1. Johanna

    Ekaluokkalainen sai synttärilahjaksi ja ajatuksena laittaa työpöydälle. Imukuppi ei toiminut ollenkaan eikä onnistunut pitämään toisella kädellä pohjaa pöydässä.

    Kun pidin paikallaan ja lapsi nyrkkeili, koko alin ruuvi vääntyi ja nyt ei pysy suorassa eikä palaudu pystyyn. Tuote kesti rauhallisen ekaluokkalaisen käytössä 5min ennen kuin hajosi.

    Superkaupan vastaus: Voitteko laittaa meidän asiakaspalveluun viestiä niin vaihdetaan tämä virheellinen yksilö toimivaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös