Ale!

Piikkimatto, eli shaktimatto

19,90 

Ovatko hartiat jumissa tai kolottaako selkää? Piikkimatto on akupunktion tapaan selän tai niskan jäykkyyttä lievittävä hermoratoja laukaisevilla piikeillä varustettu turvallinen, edullinen ja helposti mukaan otettava hyvinvointituote.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5684 Osastot: , Brand:

Piikkimatto, joka tunnetaan myös nimillä akupainantamatto ja fakiirimatto on kätevä väline oman hyvinvoinnin edistämiseen vain lyhyillä päivittäisillä harjoituksilla jotka on helppo toteuttaa käytännössä missä vain.
Piikkimaton käyttäminen on todella yksinkertaista. Aseta vain matto lattialle ja asetu varovasti selälleen tämän päälle makaamaan. Voit halutessasi asettaa lisäksi tyynytn niskan alle lisäämään mukavuutta.
Piikkimattoa voit käyttää käytännössä niin usein kuin haluat ilman mitään haitallisia sivuvaikutuksia. Suosittelemme esimerkiksi aloittamaan hoidot 10-15 minuutin mittaisilla päivittäisillä akupunktiohoidoilla. Piikkimaton optimaalinen käyttö on kuitenkin hyvin persoonallista ja joillakin saattaa toimia paremmiin hyvin paljon pidempi tai lyhyempikin hoito. Mikäli piikkimaton päälle asettuminen tuntuu aluksi epämukavalta, vot aloittaa hoidot siten, että asetat ohuen kankaan piikkimaton päälle ennen tälle asettumista.
Piikkimaton mitat ovat 65 x 41 senttimetriä ja se on varustettu yhteensä 6210 piikillä. Piikkimaton kangas on puuvillaa, ja piikit valkoista muovia.
Toimitettava matto on joko musta tai tummansininen

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Piikkimatto, eli shaktimatto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös