Etusivu » Kauppa » Kodintuotteet ja sisustus » Pill Box dosetti-lääkeannostelija viikon lääkkeitä varten

Pill Box dosetti-lääkeannostelija viikon lääkkeitä varten

(3 tuotearviota)

10,90 

Pill Box on huippukäytännöllinen lääkeannostelija, jonka avulla pidät omat, tai lääkityksen kanssa apua tarvitsevan lähimmäisen lääkeannostelun aina helposti kohdallaan

Saatavuus: 3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 26756 Osasto:

Pill Box lääkepurkki mahdollistaa koko viikon lääkityksen annostelun kätevästi yhteen astiaan. Kokonaisuus käsittää yhteensä seitsemän kauniisti telineeseen asettuvaa lääkeannostelijaa, joista jokainen vastaa yhtä viikonpäivää. Jokaisen päivän annostelija on tämän lisäksi jaettu aamuun, keskipäivään, iltapäivään ja iltaan.

Kätevä ja pieneen tilaan mahtuva kokonaisuus on huomattavasti helpompi käyttää, kuin pilleriannostelijat joissa kaikki tabletit ovat hankalasti kiinni yhdessä ruudukossa. Mikä parasta, voit myös helposti ottaa vain muutaman päivän annokset mukaasi, esimerkiksi viikonloppureissua varten.

Pilleriannostelijan mitat ovat 12 x 9,7 x 5,8 (cm). Lääkeannostelija on valmistettu ABS muovista

Paino 0,1 kg

3 arviota tuotteelle Pill Box dosetti-lääkeannostelija viikon lääkkeitä varten

 1. Asiakas

  Tilasin tämän dosetin siksi, koska en pidä perinteisen mallisista doseteista ja halusin, että dosetista voi irrottaa osia reissuun lähtiessä.

  Ainoa, minkä haluaisin olevan toisin, olisi, ettei olisi eroteltu päivän lääkeboksia eri luukkuihin, sillä se vie lääkkeiltä tilaa. Pyöreä muoto on myös epäkäytännöllinen. Kovin montaa tablettia ei sisälle mahdu. Käytännössä sisään mahtuu 2tbl/lokero eli jos syöt lääkkeitä ja/tai lisäravinteita yli 8tbl/pv, niin osta joku toinen dosetti.

  Ulkoasultaan viehättävä ja siisti ja muuten näpsäkkä.

  Postituskulut nostavat tuotteen hintaa.

 2. Takkuli

  Hyvä boxi kun saa päivän lääkkeet irti ja mukaan. Olis hyvä jos olis 2 viikon boxeja olemassa. Ostaisin.

 3. Aleks P.

  Ei mitään valittamista, ulkonäkö siro ja tyylikäs ja päivän mukana kulkeviin dosetteihin mahtuu isompikin määrä lääkkeitä ja vitamiinit kylkeen. Huonomuistisen pelastus. Plussaa supernopeasta toimituksesta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös