Etusivu » Kauppa » Pilailutuotteet ja hupailutuotteet » Potty Putter vessagolf

Potty Putter vessagolf

(5 tuotearviota)

16,90 

Kun puhutaan taitolajeista, niin vanha sanonta “harjoitus tekee mestarin” pitää tavallisesti hyvinkin paikkansa. Esimerkiksi kitaravelho Jimi Hendrixistä kerrotaan ettei tämä koskaan laskenut kitaraa kaulastaan, ei edes vessaan mennessään. Jos siis kyseinen metodi toimii kitaransoiton treenaamisessa, niin miksi ei samaa metodia voisi yhtä hyvin soveltaa myös golfaustaitojen äärimmilleen virittämiseen? Toilet Gold vessaputtauspeli tekee tämän nyt mahdolliseksi!

Varasto loppu

Vessagolf on mainio lahja henkilölle, joka ei vaan osaa päästää irti golfista. Täydellinen vessagolf-puttausharjoittelusetti sisältää kaiken tarvittavan puttauksen pytyltä käsin treenaamiseen. Mukana on viheriön virkaa ajava matto, puttausmaila, kaksi palloa, reikä, sekä tietenkin tärkein, eli vessan oveen ripustettava “Do not disturb” varoitus.

Paino 0,6 kg

5 arviota tuotteelle Potty Putter vessagolf

 1. Jesper

  En ole koskaan nauttinut yhtä paljon kakkaamisesta.

 2. Mummi Eteläsuomesta

  En ole aikoihin nauranut näin kyyneleet silmissä

 3. ile

  Muuten hyvä mutta maila oli huono. Liian kevyt ja ei lukkiutunut paikalleen.
  Lapset tykkäsivät kovasti.

 4. palierkki

  Herättipä hilpeyttä pikkujouluissa

 5. Hämmentynyt nainen

  Nettisivuilla ei lukenut missään, että vessagolf on pelkästään suunnattu miehille. Petyin kun sovinistinen paketti saapui kotiin, joka oli täynnä ei-naisille -merkkejä. Naisetkin osaavat puttaa, prkl!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös