Etusivu » Kauppa » Radio-ohjattavat RC-lelut » Radio-ohjattava RC-moottorivene Syma Q2 Genius 2,4, GHz, 20 km/h

Radio-ohjattava RC-moottorivene Syma Q2 Genius 2,4, GHz, 20 km/h

(1 tuotearvio)

69,00 

Tilaa omaksesi tai lahjaksi vaikkapa lapselle upea Syma Q2 RC-pikavene jopa 20 km/h huippunopeudella. Tämän kanssa kelpaa viettää riemukkaista kesäpäiviä veden äärellä!

Saatavuus: 3 varastossa

Osastot: Tuotemerkki: Tuotetunnus (SKU): 28604 EAN: 4260272287516

Veneen optimaalisesti muotoiltu keula ottaa pienet aallokotkin vastaan pehmeästi ja auttaa venettä kulkemaan nopeasti ja tasaisesti nopeassa vauhdissa. Kaksinkertainen peräsin takaa veneen täsmällisen ja tehokkaan ohjauksen joka tilanteessa.

RC-pikaveneen kauko-ohjaus perustuu 2,4 GHz teknologiaan, joka takaa häiriöttömän ja tarkan ohjauksen joka tilanteessa. Kauko-ohjauksella on jopa 150 metrin kantama ja useita saman mallisia veneitä on mahdollista operoida saman aikaisesti ongelmitta.

Veneen automaattinen oikein päin kääntyminen – mikäli vene kaatuu, tämä on mahdollista kipata oikein päin kääntämällä peräsin oikealle ja antamalla kaasua.

Tehokas luokan 390 -sähkömoottori kiihdyttää veneen joka 20 km/h huippunopeuteen. Vesijäähdytetty moottori pitää moottorin viileänä ja optimoi energiankulutuksen. Mukana myös pakkivaihde, kuten kaikissa kunnon veneissä.

Täysin vesitiivis rakenne. Erityinen lukkomekanismi joka pitää veden poissa rungon sisältä kaikissa tilanteissa.

Laadukas 7,4 V / 600 mAh litium akku. Tehokas ja luotettava.

Tuotteen esittelyvideo

Paino 1 kg

1 arvio tuotteelle Radio-ohjattava RC-moottorivene Syma Q2 Genius 2,4, GHz, 20 km/h

  1. Riittaliisa

    Tuote vastasi odotuksia. Hinta laatu suhde kohtasivat. Video tuotteesta oli hyvä. Lahjan saajat olivat iloisen yllättyneitä. Vauhti oli parasta. Suosittelen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

  • Ale!
Vieritä ylös