Etusivu » Kauppa » Lelut ja muut tuotteet lapsille » Radio-ohjattava Traktori perävaunulla, 1:16 mittakaavassa

Radio-ohjattava Traktori perävaunulla, 1:16 mittakaavassa

69,00 

Upea kauko-ohjattava Fendt 1050 Vario traktori on jokaisen pikkufarmarin unelmatyökalu pihan peltotyömaalle. LED-ajovaloilla ja realistisilla moottoriäänillä varustettu RC traktori soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Mukana myös käytännöllinen peräkärry tärkeiden maanviljelyyn liittyvien asioiden paikasta toiseen kuljettamiseen.

Saatavuus: 2 varastossa

Upea RC-traktori on täyden nelisuuntaohjauksen lisäksi varustettu ajovaloilla sekä kauko-ohjaimesta akttivoitavalla töötillä.

Traktorin ajoaika yhdellä latauksella on noin 15 minuutta ja se ladataan mukana toimitetulla USB-kaapelilla mistä tahansa normaalikokoisesta USB liitännästä. Traktorin akun latausaika on noin 4 tuntia.

Setti sisältää kauko-ohjaimen paristoja lukuun ottamatta kaiken tarvittavan pellolle suuntaamista varten. Kauko-ohjain tarvitse kaksi AA-paristoa jotka on ostettava erikseen.

Trkatorin kauko-ohjain perustuu 2,4 GHz teknologiaan, joten useampaa traktoria on mahdollista ajella saman aikaisesti. Traktorin kauko-ohjaimen kantama on noin 25 metriä.

Traktorin mitat ovat ‪376 ‬x ‪214 x ‪172 mm (pelkkä traktori)

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Radio-ohjattava Traktori perävaunulla, 1:16 mittakaavassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös