Etusivu » Kauppa » Lelut ja muut tuotteet lapsille » Radio-Ohjattava RC-Traktori etukuormaajalla 2,4 GHz 1:16 Vihreä

Radio-Ohjattava RC-Traktori etukuormaajalla 2,4 GHz 1:16 Vihreä

59,00 

Maatilan tai pihan pienimpiin peltotöihin soveltuva kauko-ohjattava Fendt 1050 Vario traktori on jokaisen pikkufarmarin unelmatyökalu. LED-ajovaloilla ja realistisilla moottoriäänillä varustettu RC traktori soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Traktori on varustettu kauko-ohjaimesta kontrolloitavalla etukuormaajalla.

Varasto loppu

Upea etukuormaajalla varustettu RC-traktori on täyden nelisuuntaohjauksen lisäksi varustettu ajovaloilla sekä kauko-ohjaimesta aktivoitavalla merkkitorvella.

Traktorin ajoaika yhdellä latauksella on noin 15 minuutta ja se ladataan mukana toimitetulla USB-kaapelilla mistä tahansa normaalikokoisesta USB liitännästä. Traktorin akun latausaika on noin 4 tuntia.

Setti sisältää kauko-ohjaimen paristoja lukuun ottamatta kaiken tarvittavan pellolle suuntaamista varten. Kauko-ohjain tarvitse kaksi AA-paristoa jotka on ostettava erikseen.

Traktorin kauko-ohjain perustuu 2,4 GHz teknologiaan, joten useampaa traktoria on mahdollista ajella saman aikaisesti. Traktorin kauko-ohjaimen kantama on noin 25 metriä.

Traktorin mitat ovat ‪376 ‬x ‪214 x ‪172 mm (pelkkä traktori)

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Radio-Ohjattava RC-Traktori etukuormaajalla 2,4 GHz 1:16 Vihreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös