Etusivu » Kauppa » Radio-ohjattavat RC-lelut » Radio-ohjattavat taistelevat RC-panssarivaunut, 2kpl

Radio-ohjattavat taistelevat RC-panssarivaunut, 2kpl

(13 tuotearviota)

69,00 

Ota mittaa olohuoneen taistelutantereiden herruudesta kahden radio-ohjattavan, infrapuna-ammuksia laukovan sotatankin voimin!

Varasto loppu

Tästä kahden radio-ohjattavan sotatankin setistä riittää hupia lapsille (tai aikuisille) lähes loputtomasti. 1:24 mittakaavaan toteutetut radio-ohjattavat tankit ovat täysin ohjattavissa, kääntyvää tykkitornia myöten. Kumisten telaketjujen ansiosta tankit kapuavat helposti taistelutantereelle sattuneiden esteiden, kuten tyynyjen tai kirjojen ylitse.
Taistelumoodissa kumpikin pyrkii tuhoamaan toisensa kanuunan suusta sinkoavien infrapuna-ammusten avulla. Kukin tankki sietää 4 osumaa, jonka jälkeen tämä hyytyy, ja voittaja on selvillä.

Tankit on varustettu näyttävillä valo-, ja ääniefekteillä, ja panssarisodankäynti tankeilla sopii kaikille yli 4 vuotiaille. Yhden panssarivaunun mitat ovat 28 x 11 x 9,5 cm

VAROITUS! Infrapunatankeilla sodan käyminen saattaa aiheuttaa vakavaa addiktiota! Tankit tositoimissa oheisella videolla:

Huanqi Rc Infrared Battle Tank 508
Paino 2 kg

13 arviota tuotteelle Radio-ohjattavat taistelevat RC-panssarivaunut, 2kpl

 1. Jomppe

  Kivat tankit. Vaikuttaa kivoilta.

 2. isä ja 2 poikaa

  Koukuttava ja viihdyttävä. Toimii ja toiminta-aika on pitkä. 1h sotiminen yhdellä 4-5h latauksella.

 3. L.N

  Hyvä Oon Nähny Videoita YouTubessa. Aika paljon Olen Tutustunut Tosi Paljon. On World Of Tanks IV vaunut A-20, SU-85B, M3 Lee Ja Hetzer.

  … LOPPU…

 4. jn

  Rahalle vastinetta….taidan ostaa toisenkin jotta on tekemista akkujen latautumisen ajaksi…

 5. tonttu kaapo

  Tuote oli tilauksenmukainen ja toimiva
  sisäleikiin sopiva ja hyvä että niitä tankkeja oli
  2 kpl saa aikaan kunnon taistelun

 6. tonttu kaapo

  HYvä kun oli 2 kpl tankkeja sai kunnon taistelun aikaan

 7. Mirri1

  Oli hyvä että tankkeja on 2 kpl saa aikaan
  kunnon taistelun

 8. Iloonen äiti

  Aivan yliveto hankinta. Ainoa ongelma on, mitä sitä enää ensi jouluna lapsille keksii.

 9. Realisti

  Vaunut “ampuvat” säteensä miltei joka suuntaan, eikä vain siihen suuntaan mihin tykki osoittaa. Ainakin sisätiloissa säteet myöskin heijastuvat joka paikasta, jolloin lopputulos on se, että voit ampua osumia ison esteen takaa, nurkan takaa ja oikestaan mistä vaan ilman näköyhteyttä.
  Taistelukokemus on siis aika onneton, kun kyse on lähinnä siitä, kumpi ehtii nopeammin painamaan napista tarvittavat osumat.

  Niinpä tankkeihin oli pakko viritellä omia pahvisia suuntaimia ja vaimennusta, jotta saatiin jotain tolkkua pelikokemukseen, mutta ilman virittelyjä ei tuotetta oikein voi suositella.

 10. kk

  Monipuolinen lelu sotaleikkeihin. Plussaa ladattavat patterit. Leluista riittää iloa 6-vuotiaalle 🙂

 11. Äiti

  Toinen tiikeri tankki jo kun lopettaa toimintansa. Ensimmäisen sain uuden takuuseen, mut miten on mahdollista että ihan sama vika samanlaiseen tankkiin. Yhtäkkiä se on vain mykkä. Ei auta akun lataukset eikä vaihdot…

 12. Tankkimuija

  Toisen taistelun aikana johtopyörä irtosi toisesta tankista. Räiskii minne sattuu, osuu vaikka toinen olisi nurkan takana. Hinta oli maltillinen, mutta odotin että kestäisi hetken kauemmin kuin kaksi päivää…

 13. Sami

  Tosi huono halpa lelu. Täysin ladattuna toimii noin minuutti tai pari. Sen hinta pitais olla noin kymppi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös