Etusivu » Kauppa » Lahjaideat » Lahjat eri tilaisuuksiin » Joululahjat » Joulujahja miehelle » Drinkkishakki, eli Shakki-juomapeli jossa nappulat ovat snapsilaseja

Drinkkishakki, eli Shakki-juomapeli jossa nappulat ovat snapsilaseja

(1 tuotearvio)

24,49 

Viina on viisasten juoma ja shakki älykkäiden ihmisten peli. Mikä olisikaan siis parempi yhdistelmä, kuin shakki, jossa pelinappulat ovat syöjän tyhjennettäviä snapsilaseja?

Varasto loppu

Juomapeli-shakki on hauska ajanvietepeli, jossa jokainen shakkinappula on pieni snapsilasi. Ideana tietenkin on, että toisen pelaajan nappulan syönyt henkilö saa menestyksen johdosta tyhjentää syötyyn nappulaan täytetyn juoman.
Ovela piirre pelissä on, että nappuloihin täytetty juoma tarjoaa automaattisen tasoituksen pelin kulkuun. Voitolla oleva kun on väistämättä joutunut tyhjentämään suuremman määrän snapseja.
Juomashakkipeliä voivat luonnollisesti käyttää myös perheen pienemmätkin shakkimestarit. Tällöin soveliaan juoman virkaa voi ajaa vaikkapa muumilimppari.

Paino 1 kg
Mitat 80 × 80 × 80 cm

1 arvio tuotteelle Drinkkishakki, eli Shakki-juomapeli jossa nappulat ovat snapsilaseja

  1. Erkki

    Laseihin printatut pelinappulat voisivat olla hienompiakin. Toisaalta eipä pelin hintakaan ole kummoinen. Itsellä olisi tarkoitus yhdistellä tätä viskin maisteluun puolison kanssa. Saattaapa tulla luovutusvoitto 🙂

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vieritä ylös