Etusivu » Kauppa » Tekniikka ja gadgetit » SoundRacer V12 Ferrari 512 -autopäristin

SoundRacer V12 Ferrari 512 -autopäristin

36,90 

Tuo intohimo takaisin arkiseen ajeluun legendaaristen superautojen moottorin murinaa simuloivan SoundRacer -autopäristimen avulla!

Saatavuus: 1 varastossa

Osastot: Tuotetunnus (SKU): GH-SRV12 EAN: 7340051902100

Korkea verotus on ajanut meidät pisteeseen, jossa automme saattavat kuulostaa jopa diesel traktoreilta. Innovatiivisen SoundRacer – FM-lähettiem avulla saat kuitenkin autosi murisemaan kuin aito 60-luvun Shelby Cobra, Ferrari 512 tai Lamborghini Gallargo!

SoundRacer -laitteen toiminta perustuu sen kykyyn kuunnella autosi vaatiamttomia moottoriääniä ja tuottaen tämän perusteella muhkeita moottoriääniä autostereoittesi kaiuttimien kautta toistettavaksi. Soundracerin tuottama ääni osaa matkia tyhjäkäynnin, kiihdytykset ja vauhdin hiljentymisen. Soundracer simuloi moottorinkierrosluvun kolminkertaisena eli et joudu huudattamaan autosi moottoria normaalia enempää. Soundracer siis muuttaa 1000-3000rpm kierrosalueella ajamisen 3000-9000rpm huudatukseksi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin asentaa SoundRacer paikoilleen, kääntää autostereoiden volyyminupit kaakkoon ja laittaa luu ulos ikkunasta.

Soundracer on niin helppo asentaa, ettei se se vaadi minkään valtakunnan auto-osaamista. Asetat vain SoundRacerin auton tupakansytyttimeen, säädä se toimimaan vapaalla radiotaajuudella, ja etsi SoundRacerin taajuus radiosoittimestasi. Tämän jälkeen voit kalibroida Soundracerin autosi moottoriäänien kanssa nostamalla moottorinkierosluvun nopeasti 2500-3000RPM tasolle, ja päästämällä moottorin tämän jälkeen tyhjäkäynnille. Kierrosten putoamisen jälkeen SoundRacer piippaa kahdesti, ja tämä on valmis käyttöön. Stereon äänenvoimakkuuden säätö täydelle volyymille on vapaahetoinen, mutta suositeltava hienosäätötoimenpide.

Huippulisänä soundraceriä voi käyttää myös “paikallisradiona” liittämällä siihen minkä tahansa 3,5 millimetrin kuulokeliitännällä varustetun audiolähteen. Voit siis kuunnella vaikka MP3-soittimeen varastoitua musiikkia autoradion kautta.

Gentlemen, start your engines! HUOM! Aidon superauton murina saattaa aiheuttaa addiktion kaahaamiseen.

Paino 0,2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SoundRacer V12 Ferrari 512 -autopäristin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös