Etusivu » Kauppa » Lelut ja muut tuotteet lapsille » SpaceRail kuulavuoristorata -rakennussarja – 550 cm

SpaceRail kuulavuoristorata -rakennussarja – 550 cm

(3 tuotearviota)

29,90 

Huippuhauska (ja haastava), 22 metrin mittainen, pimeässä loistava kuulavuoristorata. Hypnotisoidu kinetiikan ihmeestä, kun kuula kiertää rataa loputtomasti, moottorilla toimivan hissin vauhdittamana!

Varasto loppu

Lapsen tai aikuisen ongelmanratkaisukykyä kehitt&kehittävä, hauska vuoristorata, jossa metallikuulat kiertävät  itse rakennetulla radalla. Pakkauksessa mukana tulevien osien avulla on mahdollista valmistaa huima, jopa 5,5 metrin mittainen vuoristorata. Osia on yhteensä 193 ja radanrakennuskaapelia tulee 11 metrin rulla eli tarpeeksi 5,5 metrin radan rakentamiseen. Kuulia tulee rakennussarjan mukana 2 kpl ja näitä voi käyttää yhtäaikaa.

Rakennussarja on varustettu paristoilla toimivalla hissillä, joka nostaa radan loppuun kiertäneen kuulan aina automaattisesti uudelleen radan alkuun.

Kuulavuoristorataa suositellaan yli 15 vuotiaille.Vuoristoradan hissi toimii yhdelä C-paristolla (ostettava erikseen).  Valmiiksi kootun radan mitat ovat kunnioitettavat 34 x 40 x 13 cm

Vaikeustaso: 2 (Harrastelija)

 

 

Paino 1 kg

3 arviota tuotteelle SpaceRail kuulavuoristorata -rakennussarja – 550 cm

  1. JuhaR

    Ihan kohtuullisesti riittää värkättävää kun säätelee rataa, siihen hommaan jumittuu helposti toviksi jos toiseksikin.. 🙂 Hyvä ostos!

  2. Miia

    Kasaaminen söi hieman kärsivällisyyttä, aikaa ja sormenpäitä, mutta todella hauska kunhan sai käyttökuntoon 🙂

  3. Pete

    Ihan kivaa näperrettävää, mutta vaatii säätövaiheessa hermoja. Kiinnikkeitä muutama hajosi, joten rataa joutui jonkin verran muuttamaan, että kiinnikkeet riittivät. Fosforointi ei toiminut.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös