Syma X25 Pro GPS RC-drone 2.4G WiFi, 720p

119,00 

Upea 2,4 GHz WIFI -yhteydellä, 720p HD-kameralla sekä sisäänrakennetulla GPS vastaanottimella varustettu huipputason nelikopteri vielä kopterilennätyksen uudelle tasolle!

Saatavuus: Raision varastossa 2 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää

Syma X25 Pro on uskomaton multikopteri, joka sisäänrakennetusn GPS-vastaanottimen ansiosta ei koskaan lennä sinne minne et halua. Kopterin ohjaimesta löytyvän “palaa kotiin” painikkeen avukka kopteri palautuu aina takaisin lähtöpaikkaansa.

Kopterin lentoaika on yhdellä latauksella jopa 12 minuuttia ja se voidaan esimerkiksi ohjelmoida seuraamaan ja kuvaamaan liikkuvaa kohdetta täysin automaattisesti.

Kopteri on varustettu 720p HS-kameralla ja tämän tallentamaa kuvaa on mahdollista katsella reaaliajassa joko Android- tai iOs puhelimen ruudulta. Asennat vain ilmaisen Syma sovelluksen puhelimeesi, paritat ohjaimen tämän kanssa ja hupi voi alkaa!

Kopterin koko on 37,5 x 37,5 x 11 cm ja ja paino 230 grammaa. Lentolaite toimitetaan täysin lennätysvalmiina pakettina. Tarvitset lisäksi vain kauko-ohjaimen neljä AA-paristoa (ostettava erikseen) ja olet valmis ottamaan kopteritaivaan haltuun!

Syma X25 Pro Operations Tutorial & Demo
Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Syma X25 Pro GPS RC-drone 2.4G WiFi, 720p”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös