Tähtitaivasprojektori

(3 tuotearviota)

39,90 

Tee huoneesi seinistä ja katosta jännittävä tähtitaivas tämän monikäyttöisen tähtitaivasprojektorin avulla. Aseta projektori heijastamaan ympäristöön kauniisti 360-asteen kehässä pyöriviä tähtikuvoita, tai valitse projektoriin kasetti, joka näyttää katossasi henkeäsalpaavan kauniin linnunradan!

Saatavuus: 1 varastossa

Tähtitaivasprojektori on kiehtova, planetaarion tavoin toimiva tähtitaivaslamppu. Lampun 360-asteessa pyörivä kupu mahdollistaa kuvioiden heijastamisen koko kattoon, tai seinälle. Valitse joko realistinen tähtitaivas, tai maalattu taivas, joka sisältää paljon komeettoja, kuita ja galakseja. Valitse lempi taivasnäkymäsi, suuntaa projektori haluamallesi pinnalle ja universumi on sinun!
Eikä siinä viekä kaikki – tähtitaivasprojektioiden lisäksi lampulla on mahdollista heijastaa mukana tulevilta kuvakaseteilta hienoja astrologisia kuvoita, kuten linnunratoja.

 • Heijasta joko tähtitaivas, tai astrologisia kuviota
 • Toimii kolmella AA-paristolla (ostettava erikseen)
 • Mukana toimitetaan kolme vaihdettavaa kuvakasettia, joista jokainen sisältää useita kuvia
 • Tähtiprojektorin halkaisija on 11 cm, ja korkeus 18 cm
 • Paino: 525 grammaa
Paino 0,5 kg

3 arviota tuotteelle Tähtitaivasprojektori

 1. e.o.s

  Lapset tykkäsivät.

 2. Jay

  Sopii lastenhuoneeseen, hieno valoefekti ja turvallinen käyttää.
  Tähdet lentelevät pitkin huonetta, valo on voimakas ja nätin sininen.
  Rauhoittaa niin lapset kuin aikuisetkin nukkumaan. 2 eri tähtitaivassuodatinta ja toinen pää lampusta toimii ns. diaheittimenä. Avaruuskuvat aika pliisuja, mutta lapset tykkää varmasti. Tähtiprojektorista täydet pojot, diakuvat menee bonuksena mutta eivät säväyttäneet. Tykkään silti!

 3. Hank P.Naama

  Mukava pikku vekotin, lapset pitävät kovasti varsinkin yö/nukahtamisvalona. Luo sopivan ilmapiirin iltasatua kerrottaessa.
  Mukavan tulevat diakuvat ovat myös kivoja ja lapset tykkäävät, mutta kaipaavat kohtalaisesti tilaa etteivät ole ihan postimerkin kokoisia.
  Jos kaipaa “oikeaa” tähtiprojektoria, niin kannattanee hankkia joku muu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös