Etusivu » Kauppa » Lahjaideat » Lahjat eri tilaisuuksiin » Joululahjat » Joulujahja miehelle » Universaali television kaukosäädin EMTEC
Ale!

Universaali television kaukosäädin EMTEC

(1 tuotearvio)

6,90 

Onko kaukosäädin hukassa, tai haluatko yksinkertaisesti uuden, simppelin ja ilman turhia tilpehöörejä varustetun kaukosäätimen jokapäiväiseen televisionkatselukäyttöön? Skymaster Universal on yksinkertainen universaali peruskaukosäädin jonka avulla säädät televisiosta kaiken oleellisen, ei mitään muuta.

Saatavuus: 1 varastossa

Tämän ohjelmoitavan kaukosäätimen koodivarastoon kuuluu jopa yli 900 eri televisiomallin ja satelliittivastaanottimen ohjelmoitavuus. Saat siis kaukosäätimen toimimaan varmasti uuden, tai vähän vanhemmankin laitteen kanssa vaivatta! Kaukosäädin ohjelmoidaan toimimaan eri laitteiden kanssa mukana toimitetun koodikirjaston avulla. Koodilistalta löytyy brändit kuten Samsung, LG ja Sony eli kauko-ohjain toimii myös modernien telkkareiden kanssa.

Paino 0,1 kg

1 arvio tuotteelle Universaali television kaukosäädin EMTEC

  1. apua näkövammaiselle

    kaukosäädin toimi hyvin 3 vuotta vanhan Sony-televisiomme kanssa mutta 88-vuotiaan lähes sokean henkilön muutamaa vuotta vanhemman Thompson-merkkisen television kanssa se ei toiminutkaan. Siitä olisi ollut suuri apu näkövammaiselle.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös