Etusivu » Kauppa » Tekniikka ja gadgetit » NOOX Digitaalinen USB-mikroskooppi 1600x suurennoksella Windows, Mac ja Android laitteille

NOOX Digitaalinen USB-mikroskooppi 1600x suurennoksella Windows, Mac ja Android laitteille

(1 tuotearvio)

49,00 

Tutustu elämäämme ympäröivään mikrokosmokseen hauskan ja opettavaisen, 1600x suurennoksella varustetun USB-mikroskoopin avulla! Helppokäyttöinen microskooppi toimii Windows, iOS- ja Android laitteiden kanssa. Laitteen käytännöllinen USB-liitin on yhteensopiva sekä tietokoineiden USB-A liitinten, että Android-puhelinten Micro-USB liitinten kanssa. Voit siis helposti liittää sen kumpaan tahansa

Saatavuus: 10 varastossa

Jopa 1600 x suurennokseen kykenevä, USB-liitännän kautta tietokoneeseen tai Android -matkapuhelimeen liitettävä elektroninen mikroskooppi, jonka avulla voit tarkastella asioita häkellyttävällä tarkkuudella!

Natiivilla FullHD-tarkkudella, eli 1920 x 1080 pikselin kuvakennolla varustettu mikroskooppi tallentaa laadukkaat still-kuvat, tai videot 1920 x 1080 px resoluutiolla. Mikroskoopin kahdeksan LED-polttimon kuvausvalo tarjoaa tarkasteltavalle kohteelle optimaalisen valaistuksen. Digitaalinen USB-mikroskooppi on erinomainen työkalu esimerkiksi biologille, kouluun, pienoismalliharrastajalle, geologille, tai vaikkapa postimerkkikeräilijälle.

Mikroskooppi on yhteensopiva sekä Mac, Windows ja Micro-USB liitännällä varustettujen Android -matkapuhelinten kanssa

Paino 0,4 kg

1 arvio tuotteelle NOOX Digitaalinen USB-mikroskooppi 1600x suurennoksella Windows, Mac ja Android laitteille

  1. Allu

    Toimii aikalailla kuten esittely tekstissä luvataan. Valoteho saisi olla parempi kun ilman ulkoista lähdettä kuvat ovat liian tummia. Myös tarkkuuden säätäminen on, noh melkoista säätämistä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös