Etusivu » Kauppa » Tekniikka ja gadgetit » NOOX micro500 – Digitaalinen USB-mikroskooppi Windows, Mac ja Android laitteille

NOOX micro500 – Digitaalinen USB-mikroskooppi Windows, Mac ja Android laitteille

(2 tuotearviota)

49,00 

Tutustu elämäämme ympäröivään mikrokosmokseen hauskan ja opettavaisen, 500x suurennoksella varustetun USB-mikroskoopin avulla! Helppokäyttöinen microskooppi toimii Windows, iOS- ja Android laitteiden kanssa. Laitteen käytännöllinen USB-liitin on yhteensopiva sekä tietokoineiden USB-A liitinten, että Android-puhelinten Micro-USB liitinten kanssa. Voit siis helposti liittää sen kumpaan tahansa

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): MICRO-USB-NEW Osasto:

Jopa 500 x suurennokseen kykenevä, USB-liitännän kautta tietokoneeseen tai Android -matkapuhelimeen liitettävä elektroninen mikroskooppi, jonka avulla voit tarkastella asioita häkellyttävällä tarkkuudella!

Natiivilla FullHD-tarkkudella, eli 1920 x 1080 pikselin kuvakennolla varustettu mikroskooppi tallentaa laadukkaat still-kuvat, tai videot 1920 x 1080 px resoluutiolla. Mikroskoopin kahdeksan LED-polttimon kuvausvalo tarjoaa tarkasteltavalle kohteelle optimaalisen valaistuksen. Digitaalinen USB-mikroskooppi on erinomainen työkalu esimerkiksi biologille, kouluun, pienoismalliharrastajalle, geologille, tai vaikkapa postimerkkikeräilijälle.

Mikroskooppi on yhtensopiva sekä Mac, Windows ja Micro-USB liitännällä varustettujen Android -matkapuhelinten kanssa

Tuotteen esittelyvideo

NOOX micro500 USB-mikroskooppi esittelyvideo

Paino 0,4 kg

2 arviota tuotteelle NOOX micro500 – Digitaalinen USB-mikroskooppi Windows, Mac ja Android laitteille

  1. Allu

    Toimii aikalailla kuten esittely tekstissä luvataan. Valoteho saisi olla parempi kun ilman ulkoista lähdettä kuvat ovat liian tummia. Myös tarkkuuden säätäminen on, noh melkoista säätämistä.

  2. zzz

    Tilasin reilu vuosi sitten Noox micro500-laitteen. Sen tarkkuus jäi perus-vga -tasolle 640×480, vaikka HD:tä luvattiin. Minulle hyvitettiin osa hinnasta kun reklamoin.
    Voi olla, että uudemman erän laitteet vastaavat paremmin luvattuja ominaisuuksia. Mutta taidan kuitenkin kaiken varalta etsiä seuraavan mikroskoopin jostain muualta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös