Etusivu » Kauppa » Urheilu, liikkuminen ja harrastukset » Vesi-ilmapallo-linko jopa 100 metrin kantamalla

Vesi-ilmapallo-linko jopa 100 metrin kantamalla

(5 tuotearviota)

19,90 

Vesi-ilmapallo on jo vuosia kuulunut kesäisen kujeilijan vakiovarusteisiin. Tähän asti palloa pitelevän henkilön rannelihakset ovat kuitenkin rajoittaneet tuon märän pommin kantamaa. Vaan eivätpä rajoita enää!

Varasto loppu

Massiivisen kokoinen vesi-ilmapallo ritsa vaatii käyttöönsä kolmen henkilön tiimin. Hyvä tiimityöskentely myös kantaa tässä tapauksessa tulosta, sillä oikein käytettynä ritsan avulla on avulla on mahdollista singota vesi-ilmapalloja jopa 100 metrin etäisyyteen.
Laadi esimerkiksi avoimelle kentälle maalitaulu ja treenaa tiimisi osumatarkkuus huippuunsa! Vesi-ilmapallosingon kanssa toimitetaan 150 vesi-ilmapalloa, joiden avulla pääset hyvin uuden harrastuksesi kanssa alkuun! Lisäksi lingon mukaan toimitetaan kätevä kankainen kuljetuspussi.
HUOM! Tämä tuote myydään ainoastaan 18 vuotta täyttäneille henkilöille. HUOM! Vesi-ilmapallolingolla ei missään tapauksessa saa ampua henkilöitä, eläimiä tai rakennuksia kohden, eikä lingolla saa ampua mitään muita esineitä kuin vesi-ilmapalloja!</strong<

vesi-ilmapalloritsa koekäytössä

Paino 0,7 kg

5 arviota tuotteelle Vesi-ilmapallo-linko jopa 100 metrin kantamalla

 1. Jamboree

  Pari päivää ollaan kavereiden kanssa keretty leikkiä tällä lingolla ja voin taata, että hauska on ku mikä. Muutaman raavaan miehen avustuksella saa vesi-ilmapallon lentämään helposti toista sataa metriä ja osumatarkkuuskin on kohtalainen. Perheen pienimmille lingonko ei ehkä sovellu tehonsa puolesta ja parikymppisetkin nuoret miehet todistettavasti taantuvat noin 7-vuotiaan tasolle tällä leikittäessä.

 2. ElectricHare

  Koitin ite tehä tollasen jumppanauhasta, sellasesta joustavasta… Eihä se sitte toiminukkaa ja pallo lens noin 2 metriä 😛 Tuli sitte semmone polte että pakko saaha! :DD

  Kyllä lähtee tilauksee, jos vaa vanhemmat sallii 😉

 3. maajussi

  kokeilin yhden kerran ja tein sen jälkeen traktorin sisäkumista paremman, jolla voi ampua itse.

 4. mikkopupu

  Todella mahtava leikkikalu kesälle. Ampuu vesi-ilmapallon uskomattoman kauas. Varmasti tulee otettua mukaan uimarannalle ensi kesänä

 5. mikkopupu

  Todella mahtava leikkikalu kesälle. Ampuu vesi-ilmapallon uskomattoman kauas. Varmasti tulee otettua mukaan uimarannalle ensi kesänä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös