Vesi-ilmapallo-linko jopa 100 metrin kantamalla

(5 tuotearviota)

19,90 

Vesi-ilmapallo on jo vuosia kuulunut kesäisen kujeilijan vakiovarusteisiin. Tähän asti palloa pitelevän henkilön rannelihakset ovat kuitenkin rajoittaneet tuon märän pommin kantamaa. Vaan eivätpä rajoita enää!

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen kun tätä tuotetta on taas saatavilla?

Massiivisen kokoinen vesi-ilmapallo ritsa vaatii käyttöönsä kolmen henkilön tiimin. Hyvä tiimityöskentely myös kantaa tässä tapauksessa tulosta, sillä oikein käytettynä ritsan avulla on avulla on mahdollista singota vesi-ilmapalloja jopa 100 metrin etäisyyteen.
Laadi esimerkiksi avoimelle kentälle maalitaulu ja treenaa tiimisi osumatarkkuus huippuunsa! Vesi-ilmapallosingon kanssa toimitetaan 150 vesi-ilmapalloa, joiden avulla pääset hyvin uuden harrastuksesi kanssa alkuun! Lisäksi lingon mukaan toimitetaan kätevä kankainen kuljetuspussi.
HUOM! Tämä tuote myydään ainoastaan 18 vuotta täyttäneille henkilöille. HUOM! Vesi-ilmapallolingolla ei missään tapauksessa saa ampua henkilöitä, eläimiä tai rakennuksia kohden, eikä lingolla saa ampua mitään muita esineitä kuin vesi-ilmapalloja!</strong<

vesi-ilmapalloritsa koekäytössä

Paino 0.7 kg

5 arviota tuotteelle Vesi-ilmapallo-linko jopa 100 metrin kantamalla

 1. Jamboree

  Pari päivää ollaan kavereiden kanssa keretty leikkiä tällä lingolla ja voin taata, että hauska on ku mikä. Muutaman raavaan miehen avustuksella saa vesi-ilmapallon lentämään helposti toista sataa metriä ja osumatarkkuuskin on kohtalainen. Perheen pienimmille lingonko ei ehkä sovellu tehonsa puolesta ja parikymppisetkin nuoret miehet todistettavasti taantuvat noin 7-vuotiaan tasolle tällä leikittäessä.

 2. ElectricHare

  Koitin ite tehä tollasen jumppanauhasta, sellasesta joustavasta… Eihä se sitte toiminukkaa ja pallo lens noin 2 metriä 😛 Tuli sitte semmone polte että pakko saaha! :DD

  Kyllä lähtee tilauksee, jos vaa vanhemmat sallii 😉

 3. maajussi

  kokeilin yhden kerran ja tein sen jälkeen traktorin sisäkumista paremman, jolla voi ampua itse.

 4. mikkopupu

  Todella mahtava leikkikalu kesälle. Ampuu vesi-ilmapallon uskomattoman kauas. Varmasti tulee otettua mukaan uimarannalle ensi kesänä

 5. mikkopupu

  Todella mahtava leikkikalu kesälle. Ampuu vesi-ilmapallon uskomattoman kauas. Varmasti tulee otettua mukaan uimarannalle ensi kesänä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös