Etusivu » Kauppa » Lahjaideat » Lahjat eri tilaisuuksiin » Joululahjat » Joulujahja miehelle » Vesitiivis suojapussi MP3-soittimelle kuulokeliitännällä, 90 x 120mm
Ale!

Vesitiivis suojapussi MP3-soittimelle kuulokeliitännällä, 90 x 120mm

4,90 

Vihdoinkin voit kirmata huoletta sateessa, lasketella, kahlata joessa ja kohdata vesielementin hurjimmissakin muodoissaan vailla pelkoa mp3-soittimesi, puhelimen yms. puolesta. Tätä pussia Rambokin luultavasti käyttäisi jos vain tietäisi siitä. Pussi suojaa arvokasta omaisuuttasi aina 3 metrin syvyyteen saakka, mitä syvemmältä ei mitään jännittävää yleensä tapahdu eikä olisi turvallista mennäkään.

Saatavuus: 1 varastossa

Suojapussi palvelee sinua oivallisesti myös matkaillessasi toimien turvapaikkana vaikkapa MP3-soittimelle, kännykälle, passillesi, tai mille tahansa mitä ikinä haluatkaan pitää poissa vahingon tieltä. Erinomainen kaikissa ulkoilmaharrastuksissa. Pussissa on myös sisäänrakennettu, vesitiivis 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä-adapteri, joka käytettävissä vaikkapa sitten veden alla liikuskellessa (olettaen että omistat myös vesitiiviit kuulokkeet).

Suojapussi kulkee mukana helposti kätevän säädettävän kaularemmin perässä, minne ikinä matkaatkaan.

Sopii mainiosti esim iPod, tai iPhone -soittimelle!

Paino 0,0025 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vesitiivis suojapussi MP3-soittimelle kuulokeliitännällä, 90 x 120mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös