Vuvuzela, kokoontaitettava

(9 tuotearviota)

3,90 

Jalkapallon MM-kisojen kautta tutuksi tullut, pahamaineinen Etelä-Afrikkalainen vuvuzela-torvi kätevänä kolmeen osaan ruuvattavana, kokoontaitettavana mallina.

Saatavuus: 32 varastossa

Tämän hirvittävämpää ääntä et aikaisemmin kuullut! Kerta kaikkiaan hermoja raastavaa ja äärettömän kovaa ääntä päästävä vuvuzela-torvi on takuuvarma kapine uusien vihamiesten hankkimiseen.
Kätevä kolmeen osaan ruuvattava versio torvesta on helppo pakata esimerkiksi reppuun kuljetusta varten. Torven kolmesta osasta kukin on reilun 20 cm mittainen, ja soittokunnossa torven kokonaismitta on reilut 60 cm
Myös stadiontorvena tunnettu, soittokuntoon kasattuna 60,5 cm mittainen muovinen torvi toimii puhaltamalla. Kun torveen puhalletaan, se päästää pahaa ääntä.
HUOM! Vuvuzela-torven suulla on mitattu jopa yli 130 desibelin äänenvoimakkuuksia, joten torvea ei missään tapauksessa saa soittaa vieressä olevan ihmisen tai eläimen korvaan! Jo lyhyt töräytys kaverin korvaan saattaa aiheuttaa pysyvän kuulovaurion!</strong<

Paino 0,1 kg

9 arviota tuotteelle Vuvuzela, kokoontaitettava

 1. vuvuzela

  Minusta Vuvuzela on kallis …

 2. nugetti

  tosi kallis

 3. vuvuzela-torvi-musta

  paras tuote maailmassa

 4. aiva loivtava

  iha p*ska tilasin sen 2 vuotta si ja vielkä tulluu

 5. torvipelle

  kalliiiiiiiiis 🙁

 6. murr

  Jos haluat ääntä urheilutilaisuuteen, niin Vuvuzela on oikea tuote!
  Helppo käyttää, käteen sopiva, mainio tuote!

 7. Jake

  Huikea. Viihdearvo korkea etenkin taas ensi kesänä!

 8. Henrik

  Yllätti täysin tämä enkä ensin hoksannut käyttää tätä oikein vaan tilatessa luulin että tästä tulis valmiiksi ääni jotenkin

 9. Torvi

  Pelkkä tötterö ilman soivaa kieltä. Mikä tahansa putkenpätkä tai iso kaatosuppilo ajaa saman asian kuin tämä. Samaan hintaluokkaan saa metallisia metsästystorvia joissa ei tarvitsee pärisyttää itse huulia. Laitoin tähän polkupyörän töötistä soitto-osan suikakitillä. Tuli veneeseen lakisääteiseksi merkinantovälineeksi. Olin pettynyt.

  Superkaupan aspa: Vuvuzelaa käytetään kuten torvisoitinta, eli huulet painetaan suuosaan kiinni ja päristellään. Tämä on näin kaikissa Vuvuzela -soittimissa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vieritä ylös