All Wood -herätyskello

(2 tuotearviota)

26,90 

Erityisen hyvin hillitysti sisustettuun makuuhuoneeseen sopiva All Wood -puupalikka-herätyskello on paitsi tyylikäs ajannäyttäjä, niin myöskin tyylikäs sisustuselementti

Saatavuus: 2 varastossa

Ajannäytön lisäksi kello on varustettu lämpömittarilla sekä päivämääränäytöllä. Kellon herätysominaisuus on myöskin varustettu kolmella eri herätysäänellä, joista voit valita mieleisimmän.

Kellon näytön kirkkautta on mahdollista säätää 4 eri kirkkaudelle. Näyttö myöskin himmenee automaattisesti 18:00 – 07:00 aikavälillä, jotta tämä ei olisi hämärän aikaan häiritsevä. Näyttö voidaan myös kytkeä ääniaktivoitavaksi siten, että kellotaulu on oletusarvoisesti kokonaan pimeä, ja aika näytetään ääniaktivoidusti, esimerkiksi käsiä taputtamalla tai kellon koteloa kopauttamalla.

Kello saa virtansa mistä tahansa USB-muuntajasta. Kellon mukana toimitetaan tarvittava USB-kaapeli, mutta USB-virtalähde on ostettava erikseen. Tai jos sinulla lojuu nurkissa mikä tahansa vanha USB-laturi niin se käy mainiosti. Täysin saumattomalta näyttävä puuherätyskello on valmistettu viilutetusta MDF-levystä.

Paino 0,3 kg

2 arviota tuotteelle All Wood -herätyskello

  1. RR

    Tuote on ollu hyvin mieluisa ja tuotteen toimitus oli nopeaa.

  2. uni67

    hieno herätyskello kun heijastaa seinälle ei tarvi heti kääntää päätä hieno ääni ihan samalainen ääni kun on elokuvassa

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös