Etusivu » Kauppa » Lelut ja muut tuotteet lapsille » Radio-ohjattava Neuvostoarmeijan GAZ-66 maastuokuorma-auto, sininen

Radio-ohjattava Neuvostoarmeijan GAZ-66 maastuokuorma-auto, sininen

49,50 

Huipputyylikäs, Neuvostomalliseen GAZ-66 maastuokuorma-autoon perustuva tarkka nelivetoinen RC-pienoismalli keräilijöille, tai sitten tositoimiin pihamaan hiekkalaatikon taistelutantereille.

Varasto loppu

Mittakaavassa 1:16 toteutettu RC-auto on tyylikäs lisä sotilashistoriasta kiinnostuneile keräilöille. Aidoilla kumipyörillä ja metallirungolla varustettu auto on nelivetoinen, joten se kulkee mainiosti haastavassakin maastossa. Erillispyöräjousitus puolestaan takaa että pitoa löytyy kuoppienkin keskellä. Paljon tarkkoja yksityiskohtia sisältävää autoa ohjaillaan mukana toimitetulla kaukosäätimella. Hienona yksityiskohtana mainittakoon myös, että autossa on toimivat, kirkkaat LED-ajovalot hämärän aikaan ajelemista varten. Auton mitat ovat 34,5 x 13,5 x 15,5 cm ja se toimitetaan heti ajovalmiina pakettina. Myös rattimallinen kauko-ohjain, Ladattava 500 mAh akku, sekä USB-latauskaapeli kuuluvat hintaan. Tarvitset siis lisäksi vain 2 AA paristoa kauko-ohjaimeen ja olet valmis aloittamaan seuraavan autoseikkailun maastossa! Auton akku voidaan ladata mistä tahansa USB-liitännästä tai millä tahansa USB-laturilla. Auton ajoaika yhdellä latauksella on noin 30 minuuttia ja akun täyteen lataamiseen kuluu noin 120 minuutta.

Tuotteen esittelyvideo

GAZ-66 UN WPL B24 Soviet 4x4 RC Truck. Budget Review for Geekbuying
Paino 1,5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Radio-ohjattava Neuvostoarmeijan GAZ-66 maastuokuorma-auto, sininen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös