Etusivu » Kauppa » Lahjaideat » Yarra-Yarra päänhierontalaite – teräs, 2 kpl setti

Yarra-Yarra päänhierontalaite – teräs, 2 kpl setti

(1 tuotearvio)

9,90 

Takuuvarmaa rentoutusta päänahalle ja ehkäpä joa älynystyröille tämän, myös orgasmatron nimellä tunnetun ihmelaitteen avulla. Eräiden tarinoiden mukaan Yarra-Yarra -päänhierontalaite on Australian aboriginaalien, jo noin 40 000 vuotta sitten kehittämä stressinhoitoväline. Toiset puolestaan väittävät, että laite on keksitty 70-luvulla kiinassa ja puheet aboriginaaleista ovat ainoastaan savolaisen mainosmiehen myyntipuheita. Joka tapauksessa tämä vaaraton ja tuhansien käyttäjien suosima hieromalaite tarjoaa takuuvarmaa rentoutusta väsyneiden aivonystyröiden hoitoon missä tahansa, ja milloin tahansa.

Saatavuus: 24 varastossa

Päänhierontalaite liukuu kevyesti pitkin päänahkaa, laitteen 12 haaraa tai “sormea” hierovat hermopäitä, akupunktiopisteitä ja akupunktiomeridiaaneja mahdollistaen syvärentoutuksen. Vapautuvat endorfiinit lievittävät niska ja hartiaseudun lihasjännityksiä, kipuja ja särkyjä. Pään alueen verenkierto vilkastuu stimuloiden ajatusprosesseja ja hiusten kasvua.

Päänhierontalaittetta liikutellaan tai sivellään kevyesti päänahassa hitaasti ja hellävaraisesti pitkin vedoin edestakaisin ylös-alas hieman kiertävin liikkein hiusten ollessa auki. Päänhierontalaite soveltuu käytettäväksi myös polviin, kyynärpäihin, olkapäihin ja nilkkoihin sekä koko kehon akupunktiomeridiaanien aktivointiin sivelemällä hellävaraisesti vartaloa, käsiä ja jalkoja akumeridiaanien mukaisesti. Laitteen tyvipäätä voi käyttää kipu-, triggeri- ja akupisteiden paineluun.

Päänhierontalaitteessa on 12 ruostumatonta terästä olevaa haaraa, joissa päänahalla hellävaraisesti liukuvat muovikärjet. Ennen käyttöönottoa haaroja voi taivuttaa ulospäin painamalla kovalla pallomaisella esineellä (esim. tennispallolla) tyvestä haarojen sisäpuolelta, jos ne tuntuvat olevan liian supussa.

Laite tunnetaan Suomessa myös nimillä kuten Time For You, Rasputin, Qihara, Päänhierontalaite, Pokouma ja Päähara

HUOM! Toimitus sisältää kaksi kappaletta Yarra-yarra hierontakampoja.

Paino 0,1 kg

1 arvio tuotteelle Yarra-Yarra päänhierontalaite – teräs, 2 kpl setti

  1. Tommi

    Toimii niin kuin pitääkin. Rentouttava hierontalaite vaikkapa televisiota katsellessa. Hinta on hieman korkea mutta tuote tuli nopeasti jo kahdessa päivässä kotiin.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vieritä ylös