14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille

Mökkeily ja eränkäynti

 1. itsevalaisevat valotikut, 100 kpl pakkaus

  Sadalla valotikulla laitat vaikkapa vähän suuremmatkin pippalot kertaheitolla loistamaan! Alun perin pelastustarkoituksiin suunnitellut (Rambo kolmosestakin tutut) itsevalaisevat hehkutikut ovat omiaan tuomaan biletunnelmaa hämärään tilaan.

  Lue lisää...

  14,90 €
 2. Kuksa

  Perinteikäs ja kestävä, massiivipuusta valmistettu kuksa kuuluu jokaisen itseään kunnioittavan erämiehen (tai naisen) perusvarustukseen.

  Lue lisää...

  9,90 €
 3. Grillimestarin polttorauta

  Yksi parhaista kesään kuuluvista asioista on ruuan valmistaminen ulkosalla grillissä. Ammattitaitoinen grillimestari on myös ylpeä grilliherkuistaan. Mikä olisikaan siis parempi tapa viimeistellä grillistäsi valmistuvat pihvit, kuin polttomerkitä nämä omalla nimellään ennen lautaselle siirtämistä?

  Lue lisää...

  19,90 €
 4. Wallet Ninja monitoimityökalu

  Oletko aina toivonut että sinulla olisi lompakossasi aina mukaan täydellinen työkalupakki, jonka avulla hoidat pienet korjaukset, säädöt ja esimerkiksi tölkkien avaamiset vaivatta? Wallet Ninja -lompakkoninjan avulla se on viimein mahdollista!

  Lue lisää...

  6,90 €
 5. Teleskooppisnapsilasi

  Huikkaa tarjolla, mutta ei laseja? Eipä hätää, kun avaimenperässä roikkuu teleskooppimallinen snapsilasi, on hörppimisastia aina tykönä!

  Lue lisää...

  Normaalihinta: 7,90 €

  Tarjoushinta! 3,90 €

 6. Taskumatti, ruostumaton teräs, 175ml

  Kätevä ja kestävä, laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu taskumatti.

  Lue lisää...

  10,00 €
 7. Metallinpaljastin Torpedo (MD-004 / MD6006)

  Löydä jalometalliaarteet helposti arkeologisilta kaivauksilta, jättömaalta tai vaikkapa hiekkarannalta tämän tehokkaan ja helppokäyttöisen metallinilmaisimen avulla.

  Lue lisää...

  79,00 €
 8. Digitaalinen grilihaarukka-grillilämpömittari

  Asiansa vakavasti ottava grillimestari huolehtii myös siitä, että pihvien sisälämpötila on kohdallaan. Mikä olisikaan helpompi tapa hoitaa homma huolella, kuin digitaalisella näytöllä varustettu grilli-lämpömittarihaarukka?

  Lue lisää...

  16,90 €
 9. Hot Pack taskulämmitin

  Hanki taskuusi tyylikäs revolveria muistuttava taskulämmitin ja sano lopullisesti hyvästit paleleville sormille!

  Lue lisää...

  4,90 €
 10. Auton 12V tupakansytytin-pistorasian jakaja + USB-laturi

  Autoiluun tänä päivänä kuuluvat tekniset laitteet, kuten navigaattori, matkapuhelin, ja minijääkaappi kaikki vaativat toimiakseen virtaa. Valitettavasti autoissa on kuitenkin tavallisesti aina vain yksi tupakansytytin-virtaliitin. Tämän kätevän tupansytytinliitännän jakajan avulla jaat virran helposti kolmen 12 V jännitteellä toimivan laitteen kesken. Lisäksi laturin erillinen USB-liitäntä tarjoaa virtaa minkä tahansa USB-latauksella varustetun laitteen käyttöön.

  Lue lisää...

  9,90 €
 11. Space Hopper pomppupallo eli kengurupallo

  Ei varmastikaan ole montaa asiaa, joilla hyperaktiivisen lapsen ylimääräiset energiat saisi yhtä tehokkaasti (ja harmittomasti) vapautettua, kuin vanha kunnon kengurupallo!

  Lue lisää...

  19,90 €
 12. Raclette Grilli Clatronic RG 3517

  230 V verkkovirralla toimiva Clatronic RG 3517 on laadukas raclette grilli kahdeksalla raclettetarjottimella. Tyylikkään ja toimivan grillin avulla valmistat siis helposti jopa kahdeksan hengen raclette-illalliset helposti!

  Lue lisää...

  49,00 €
 13. Pullonavaajasormus, 20mm

  Pullonavaajan roikuttaminen avaimenperässä on niin 80-lukua! Tänä päivänä trendikäs juomaihminen kantaa pullonavaajaa aina mukanaan sormessa, nimittäin sormuspullonavaajan muodossa!

  Lue lisää...

  3,95 €
 14. Lusikkahaarukka-linkkuveitsi retkeilijälle

  Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu lusikkahaarukan ja linkkuveitsen yhdistelmä on optimaalinen reissukaveri retkeilijälle, tai vaikka festivaalikävijälle!

  Lue lisää...

  14,90 €
 15. Taskukokoinen kynävirveli avokelalla

  Oletko impulsiivinen kalastaja? Taskukokoinen, avokelalla varustettu kynävirveli matkassa olet aina valmis virvelöimään sopivan kalaveden eteen sattuessa!

  Lue lisää...

  19,90 €
 16. Maailman pienimmät walkie-talkie -radiopuhelimet

  Yhteydenpito ei ole vielä koskaan ollut hauskempaa kuin näillä laadukkailla, pienten salaisten agenttien käyttöön suunnitelluilla Walkie Talkie lyhytaaltopuhelimilla!

  Lue lisää...

  19,90 €
 17. Jerrykannu-taskumatti

  Urgh! Tosimies juo janon sattuessa vaikka bensaa, eikö? Ta jos ei nyt ihan bensaa, niin ainakin jotain nestettä bensakanisterin näköisestä taskumatista.

  Lue lisää...

  14,90 €
 18. Hyttyshuppu

  Pyöreä ja ilmava hytyshuppu on ainoa todistetusti tehokas tapa pitää hyttyset, mäkärät, hirvikärpäset ja muut metsän porriäiset tehokkaasti poissa kasvoilta metsäretkellä.

  Lue lisää...

  9,90 €
 19. Objektiivimuki -musta

  Kuuman juoman nauttiminen objektiivimukista sopii erinomaisesti kaikille valokuvauksesta innostuneille!

  Lue lisää...

  12,90 €
 20. Nerf N-Strike Elite varanuolet, 12 kpl

  N-Strike Elite -lisäammusten avulla varmistat, etteivät ammukset lopu tiukan nerffikamppailun raivotessa!

  Lue lisää...

  5,90 €
 21. Vesitiivis suojapussi MP3-soittimelle kuulokeliitännällä, 90 x 120mm

  Vihdoinkin voit kirmata huoletta sateessa, lasketella, kahlata joessa ja kohdata vesielementin hurjimmissakin muodoissaan vailla pelkoa mp3-soittimesi, puhelimen yms. puolesta. Tätä pussia Rambokin luultavasti käyttäisi jos vain tietäisi siitä. Pussi suojaa arvokasta omaisuuttasi aina 3 metrin syvyyteen saakka, mitä syvemmältä ei mitään jännittävää yleensä tapahdu eikä olisi turvallista mennäkään.

  Lue lisää...

  Normaalihinta: 11,90 €

  Tarjoushinta! 4,90 €

 22. Kalastajan muki

  Kalamiehen (tai naisen) astiakaappiin, tai vaikkapa baarikaappiin erinomaisesti istuva kala-aiheinen keramiikkamuki on erinomainen hankinta luontohenkisen ihmisen juoma-astiaksi!

  Lue lisää...

  13,90 €
 23. Keittiökommandon grilliessu

  Vakavasti otettava grillaaminen voi pahimmillaan olla sotavalmisteluihin verrattavaa liikekannallepanoa. Tämä täydellinen, kuudella oluttölkkipidikkeellä, 10 taskulla ja pullonavaajalla varustettu keittiöessu on täydellinen asuste vakavaan grillaamiseen!

  Lue lisää...

  13,90 €
 24. Koottava puinen lintulauta

  Tarjoa kotipihasi pikkulinnuille näiden lempiherkkua tästä tyylikkäästä, rakennussarjana toimitettavasta lintujen ruokintalaudasta.

  Lue lisää...

  9,90 €
 25. 12 in 1 monitoimityökalu luottokortin kuorissa

  Huippukäytönnälinen monitoimityökalu vaikkapa paljon matkustavalle. Työkalu sisältää täydellisen manikuurisetin, ruuvimeisselit, sekä paljon muuta hyödyllistä tilanteisiin, joissa muunlaista kättä pidempää on harvoin tarjolla.

  Lue lisää...

  Normaalihinta: 9,90 €

  Tarjoushinta! 5,90 €

 26. Plasti Dip Cangun 1 pistooli

  Kätevä spraymaalaamista helpottava Plasti Dip Cangun pistoolipidike tekee mistä tahansa standardikokoisesta maalipurkista maalipistoolin

  Lue lisää...

  9,80 €
 27. BBQ grillituuletin

  Älä sinä etelän mies puhku ja puhalla, vaan hanki omaksesi kätevä grillituuletin jonka avulla pistät grillihiilet hehkumaan nopeasti ja varmasti, vain kammesta vääntämällä!

  Lue lisää...

  8,90 €
 28. Grow It Sequioa - mammuttipetäjän kasvatussetti

  Mammuttipetäjä, eli latinankieliseltä nimeltään Sequoiadendron giganteum on tunnetuista puista kaikkein suurimmaksi kasvava. Mikäli pihaltasi löytyy sopiva nurkka vapaana, voit nyt tämän setin avulla kasvattaa maailman suurimman puun itse omalle takapihallesi!

  Lue lisää...

  14,90 €
 29. BoomerangFan Original Jaguar Bumenrangi

  BoomerangFan Original Jaguar Bumenrangin hainevöö muistuttava muotoilu tekee siitä aerodynaamisesti erittäin vakaan lentäjän.Myös aloittelijoille soiva Jaguar lentää ilmassa helikopterityyliin, joten siitä on erityisen helppo saada koppi kun se palaa heittäjänsä luokse.

  Lue lisää...

  19,90 €
 30. Tyhjiöpussi matkatavaroille,

  Onko matkalaukun pakkaaminen aina yhtä tuskaa, kun kaikkia mukaan tulevia vaatteita ei millään saa mahtumaan mukaan? Tämä kätevä tyhjiöpussi on mainio ratkaisu, joka vähentää jopa 80 % vaatteiden tarvitsemasta tilasta!

  Lue lisää...

  6,49 €
 31. Utix Firesteel tulentekolaite

  Kun hankit varustereppuusi tämän nerokkaan yksinkertaisen tulentekijän, tulet aina olemaan valmis kun tulitikut pääsevät eräolosuhteissa loppumaan!

  Lue lisää...

  7,90 €
 32. Koottava puinen hirvenpää seinäkoriste

  Haluatko seinällesi komean hirvenpään, mutta olet vakaumukseltasi vegaani pasifisti? Siinä tapauksessa tämä komea seinäkoriste on kuin tehty sinua varten!

  Lue lisää...

  14,90 €
 33. Ilmatäytteinen Ghettobalster Cooler

  Tämä Boom Box ei kuljeta ääntä, mutta se pitää kesäjuomasi sitäkin tehokkaammin kesäkuumalla kylmänä!

  Lue lisää...

  12,90 €
 34. Puinen ritsakynä

  Jokaisen peruskoulunopettajan kauhu, ritsakynä on täällä!

  Lue lisää...

  4,90 €
 35. Batman matkamuki

  Millaisesta mukista Lepakkomies hörppii aamukahvinsa kaahatessa aamuvarhaalla gothamin kaduilla roistojen perässä? No tietenkin tällaisesta Batman -matkamukista!

  Lue lisää...

  12,90 €
 36. Koottava puinen peuranpää seinäkoriste

  Korista seinäsi tyylikkääksi, eläimiä vahingoittamatta tämän tyylikkään, laserleikatuista vanerilevyistä koottavan peuran pää -koristeen avulla!

  Lue lisää...

  14,90 €
 37. Pesukoneen näköinen metallinen pesujauhepurkki

  Trendikäs ratkaisu pesujauheen varastointiin. Tällä laatikolla varmistat, että pyykkihuoneesi pysyy hyvin organisoituna ja siistinä.

  Lue lisää...

  9,90 €
 38. Herrasmiehen Sixpack

  Mikäli koet olevasi herrasmies (tai nainen) joka ei kehtaisi pahvisia sixpäkkejä kannella ympäriinsä, mutta puisto-oluet kuitenkin maistuisivat, niin tämä tyyikäs, puusta valmsitettu oluenkantoteline on sivua varten tehty

  Lue lisää...

  17,90 €
 39. Keittiöpyyhe kalateemalla

  Tyylikäs retrohenkinen kalateemalla varustettu astiapyyhe hyvän sisustusmaun omaavan henkilön keittiöön!

  Lue lisää...

  11,90 €
 40. Teleobjektiivi-termospullo

  Mikä olisikaan täydellisempi lisä valokuvaukseen intohimoisesti suhtautuvan henkilön kameralaukkuun kuin tämä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu, ulkoisesti teleobjektiivilta näyttävä termopullo

  Lue lisää...

  26,90 €
 41. BoomerangFan Spirit Bumenrangi

  Tämä aloittelijalle mainosti ensimmäiseksi bumerangiksi sopiva temppuiluväline omaa hyvän tuulen resistanssin. Se on suunniteltu hyvännäköiseksi ja sitä on myös helppo lennättää

  Lue lisää...

  12,90 €
 42. Vanhan ajan bambupuusta valmistettu ritsa

  Tyylikäs ja tukeva, bambupuusta valmistettu ritsa kaiken kokoisten poikien, tai miksi ei myös tyttöjen tarkkuusharjoittelua varten. Tästä ei enää bamburitsa tyylikkäämmäksi muutu!

  Lue lisää...

  9,90 €
 43. Aurinkoenergialla toimiva lyhty

  Tämä ulkovalo toimii puhtaasti aurinkovoimalla - anna lampun kerätä aurinkoenergiaa päivällä ja nauti sen valaistuksesta illan pimetessä!

  Lue lisää...

  9,90 €
 44. "Comic Animal" niskatyyny

  Anna niskasi levätä tien päällä mukavasti ja koomisissa tunnelmissa. Nämä sympaattiset matkustuskäyttöön suunnitellut niskatyynyt ovat täytetty mikropelleteillä ja siksi ne ovat erityisen mukavia.

  Lue lisää...

  9,90 €
 45. Vedenpitävä XL suojatasku taulutietokoneelle

  Ota vaikkapa pienikokoinen taulutietokone tai muut elektroniikkalaitteesi huoletta mukaan rannalle, sillä tämä suojatasku pitää ne varmasti suojassa vedeltä. Ota kuvia vaikka veden alla!

  Lue lisää...

  8,90 €
 46. Matkalaukun nimilappu

  Varusta matkalaukkusi kestävällä, hauskalla tekstillä varustetulla nimilapulla, joka varmistaa että matkalla väärään osoitteeseen eksynyt laukkusi löytää vielä varmasti oikeaan osoitteeseen perille!

  Lue lisää...

 47. Grow It Sloe Gin - ginimausteiden kasvatussetti

  Oletko Ginin suuri ystävä ja mahdollisesti jopa haaveillut joskus oman ginin valmistamisesta? Tämän hauskan, hivenen kärsivällisyyttä vaativivan kasvatussetin avulla viljelet omat ginimausteet helposti kotioloissa!

  Lue lisää...

  14,90 €
 48. Bicycle Standard Rider Back Pelikortit

  Jo vuodesta 1885 asti ensiluokkaisen laadukkaita pelikortteja valmistanut Bicycle Playing Cards valmistaa edelleen myös klassisia Bicycle Standard Rider Back Pelikortteja. Osta siis tästä itsellesi korttipakka joka ei petä!

  Lue lisää...

  4,90 €
 49. Ultimate-purkinavaaja

  Löytyykö kellarista vuosikertamummonhilloja, jotka ovat vuodesta toiseen purkissa yksinkertaisesti siitä syystä, että kukaan ei saa purnukkaa auki? Tämän teräksestä valmistetun ultimate -purkinavaajan avulla onnistut varmasti!

  Lue lisää...

  12,90 €
 50. Pinkki Flamingo

  Korista kotisi, puutarhasi vai vaikkapa kesämökkisi piha tämän tyylikkään (joskin ehkä hieman kornin) flamingopatsaan avulla!

  Lue lisää...

  16,90 €
 51. Levenhuk A10 älypuhelinpidike mikroskooppiin tai kaukoputkeen

  Levenhuk A10 älypuhelinpidike on täydellinen lisä kaukoputken tai mikroskoopin omistajalle, jonka avulla tallennat huimat tieteelliset löytösi tarkasti matkapuhelimen muistiin!

  Lue lisää...

  Normaalihinta: 24,90 €

  Tarjoushinta! 18,90 €

 52. Breaking Bad matkamuki: I am the one who knocks

  Kulttisarja Breaking Bad aiheinen, virallisesti lisensoitu kannellimen matkamuki, jonka avulla kahvit tai muut matkajuomat on kätevä ottaa mukaan vaikkapa autoon

  Lue lisää...

  12,90 €
 53. Levenhuk Skyline LabZZ MT2 mikroskooppi ja kaukoputki -setti

  Huimien löytöjen maailma odottaa sinua, kun hankit itsellesi tai lapselle lahjaksi tämän hauskan, sekä teleskooppikaukoputken, että mikroskoopin sisältävän tutkimus setin!

  Lue lisää...

  64,90 €
 54. Pimeässä loistavat kivet

  Haluatko pitää supermiehet etäällä kotipihaltasi? Nämä hieman kryptoniittia muistuttavat, pimeän aikaan loistavat koristekivet ovat erinomainen pelote kaikkia vihreän auringon planetalta kotoisin olevia vastaan

  Lue lisää...

  14,90 €
 55. Victorinox Recruit, 9 toimintoa, Punainen (31172203)

  Kun luonto kutsuu, älä vain odota vaan tartu toimeen! Muista ottaa Recruit mukaasi. Mikä tahansa tapahtuukin, se on luotettava ja pieni taskukokoinen auttajasi.

  Ominaisuudet:
  1.pitkä terä
  2.pieni terä
  3.tölkinavaaja
  4.ruuvari 3mm
  5.johdonkuorija
  6.ruuvari 6mm
  7.avainrengas
  8.hammastikku
  9.pinsetit

  Lue lisää...

  19,95 €
 56. Classic SD - Victorinox (0.6223)

  Avaimenperäkokoinen taskutyökalu esimerkiksi avainnippuun. Pituus 58 mm.Toiminnot: 1. terä 2. kynsiviila ja 3. - ruuvitaltta 4. sakset 5. avainrengas 6. pinsetit 7. hammastikku

  Lue lisää...

  16,95 €
 57. Jouluvalot ajastimella

  Helppokäyttöiset ja turvalliset, sisäkäyttöön soveltuvat jouluvalot joiden avulla valaiset vaikkapa pienikokoisen joulukuusen komeasti paraatikuntoon

  Lue lisää...

  9,90 €
 58. Deadpool matkamuki

  Rääväsuinen, ruma naamastaan ja äärettömän väkivaltainen Deadpool on supersankarimaailman erikoisimpia ilmiöitä. Tästä käytännöllisestä Deadpool matkamukista hörpit kahvit tyylikkäästi läikyttämättä kovemmassakin melskeessä

  Lue lisää...

  Normaalihinta: 12,90 €

  Tarjoushinta! 8,90 €

 59. Kiinnitys- ja vetoköysi 110 kg vetokestävyydellä, 30 m

  30 metriä huippukestävää kiinnitysköyttä vetämiseen, nostamiseen, kiinnittämiseen tai muuhun kestävää ja luotettavaa köyttä edellyttävään puuhaan.

  Lue lisää...

  19,90 €
 60. Garberg Multi-Mount full-tang jaloterästä molle kiinnitys, Morakniv

  Tehokas paksuteräinen full-tang puukko, joka on suunniteltu toimimaan kaikissa olosuhteissa ja kaikissa tehtävissä. Jämerin puukko mitä Morakniv on koskaan valmistanut. Soveltuu monipuoliseen, vaativaan käyttöön osaksi luonnossa liikkujan varustusta, joka on aina mukana: Metsästykseen, kalastukseen, tutkimusmatkoille, retkeilyyn, kaikkeen yleiskäyttöön, sotilaskäyttöön, viranomaisille jne. Yksi viidestä välttämättömästä varusteesta, mitä tarvitaan selviytymiseen luonnossa. Valmistuksessa on käytetty vain parhaita saatavilla olevia materiaaleja.

  Toimitetaan uudenlaisen Multi-Mount kiinnitysjärjestelmän kanssa, joka mahdollistaa tupen kiinnittämisen lähes kaikkialle. Multi-Mount kiinnityslevy on kahdella leveällä kiinnitystarranauhalla (sis. toimitukseen) suoraan yhteensopiva sotilaskäytössä yleisiin MOLLE- järjestelmiin (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) ja moniin reppuihin. Fiksusti sijoitetut ruuvinreiät ja hihnaläpiviennit kiinnityslevyssä mahdollistavat kiinnittämisen myös lähes minne vain muuallekin ja takapinnan muotoilun ansiosta se soveltuu myös tankoihin ja kaiteisiin kiinnittämiseen. Tuppi lukitaan kiinnityslevyyn tarranauhasta valmistetun kapean varmistuspannan avulla, ja puukko voidaan ottaa tupesta käyttöön jättäen tuppi paikoilleen. Puukko voidaan syöttää tupeen molemmin päin, joten käyttö on tehokasta niin hämärässä kuin oikea- ja vasenkäsitisillekin. Tuppea varten toimitukseen kuuluu kaksi nahkalenkillä varustettua yläkappaletta: 1: Suljettu vyölenkki (max 70 mm leveille vöille), jonka ansiosta tuppea voidaan kuljettaa vyöllä ilman Multi-Mount kiinnityslevyä ja julkisissa tiloissa asioinnin ajaksi puukko tuppineen on helppo napsauttaa irti lenkistä ja jättää ajoneuvoon. 2: Neppariläpällä varustettu varmistuslukituslenkki, jonka ansiosta puukko voidaan lukita tuppeen sen ollessa kiinnitettynä Multi-Mount levyyn. Läppä estää puukon tarkoituksettoman pudottamisen (jolloin myös eliminoidaan riskit mm. maastoajoneuvolla kuoppaisessa maastossa ajettaessa ja veneellä, kajakilla, mönkijällä tai moottorikelkalla liikuttaessa), mutta pitää puukon silti heti saatavissa hätätilanteita varten. Useat sotilasohjeistukset vaativat tällaista varmistuslukitusta MOLLE-järjestelmien osalta.

  Terässä Scandi-grind profiili, joka tekee teroittamisesta helppoa. Hamarapuoli on hiottu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla tulustikkujen kanssa. Polyamidikahva on poikkeuksellisen kestävä mekaanista rasitusta ja vääntöä kohtaan ja pinta tarjoaa erinomaisen otteen tehostaen työskentelyä. Kahvassa tilava kiinnitysreikä narulle tai muille tarpeille.

  Terän materiaali kylmävalssattu ruotsalainen ruostumaton erikoisteräs 14C28N, joka on lämpökäsitelty vieläkin vahvemmaksi ja kestämään pidempään. Kokonaispituus: 225 mm, joka on koko matkalta samaa terästä. Semi-mattapintaisen terän pituus: 109 mm. Terän paksuus: 3,2 mm. Paino 177 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

  Toimitetaan piikkiin ripustettavassa retail -lahjapakkauksessa, jonka mitat: 26 cm x 5,8 cm x 4,4 cm. Pakkaukseen kuuluu: Puukko, tuppi, vyölenkki, varmistuslukituslenkki, Multi-Mount alusta, leveät tarranaunat alustan kiinnittämistä varten ja kapea tarranauha tupen varmistamiseksi alustaan. Pakkaus ei sisällä ruuveja Multi-Mount alustan ruuvikiinnitystä varten. Multi-Mount alustan takaosan koko 16 cm x 3,5 cm.

  Tietoa tuotteen nimestä löytyy Morakniv Garberg esitteen viimeiseltä sivulta.

  Tiedoksi selviytymispakkausta suunnitteleville: Ne neljä muuta välttämätöntä selviytymisvarustetta (joiden avulla voi tehdä kaikenlaista, mutta joiden luominen luonnon tarpeista on kaikkein vaikeinta) ovat: Tulentekoväline joka toimii märkänä (=tulukset), avaruushuopa, paracord -narua ja astia jossa voi keittää vettä. Kun nämä viisi varustetta on olemassa, voi ruokailuun ja luonnonoloilta suojautumiseen tarvittavat asiat kehittää varsin helposti luonnossa löytyvistä elementeistä, olit sitten eksyneenä metsässä, saarroksissa sotilaana, tai haaksirikkoutuneena saaristossa.

  Lue lisää...

  88,95 €
 61. Swiss champ ja kotelo blister - Victorinox (1.6795.LB1)

  Legendaarinen, moninkertaisesti palkittu työkalu nahkakotelossa. Pituus 91 mm. 12 perustoimintoa (kuten mallissa 1.3603, Spartan) ja lisäksi:
  13. sakset
  14. monitoimikoukku
  15. puusaha
  16. suomustinrauta, jossa
  17. - koukun irrottaja
  18. - viivain (cm ja tuumat)
  19. kynsiviila ja
  20. - metalliviila
  21. - kynnen puhdistin
  22. - rautasaha
  23. erikoiskapea ruuvitaltta, 2,5 mm
  24. taltta
  25. pihdit, joissa
  26. - rautalangan katkaisu
  27. - rautalangan taivutus
  28. Phillips ristipääruuvari
  29. suurennuslasi 8x
  30. kuulakärkikynä
  31. ruostumaton teräsneula
  32. patentoitu mini-ruuvitaltta
  33. neulansilmä

  Lue lisää...

  106,00 €
 62. Snug Rug Outdoor - päälle puettava lämmittelyhuopa ulkokäyttöön

  Jätä hyvästit leiritulella värjöttelylle. Tämän tyylikkään ja käytännöllisen, ulkokäyttöön suunnitellun Snug Rug Outdoor -lämmittelyhuovan kanssa pärjäät karummallakin kelillä

  Lue lisää...

  Normaalihinta: 29,90 €

  Tarjoushinta! 19,90 €

 63. Koottava puinen yksisarvinen seinäkoriste

  Oletko aina haaveillut vaelluksesta satumetsään ja sieltä oman yksisarvisen kottin tuomista? Koska todellisuus tulee tällaisten suunnitelmien kanssa valitettavan usein vastaan, on helpoin tapa yksisarvisen kotiin saamiseen tämä tyylikäs, laserleikatuista vanerilevyistä koottava seinäkoriste

  Lue lisää...

  14,90 €
 64. WAKE 5,5" GRUB JIGI ARCTIC CHAR 585 (new bag)

  Monia pohjaeliöitä muistuttava väri, joka on omimmillaan puhtaissa vesissä, esimerkiksi rakkoleväpohjalla. Toimii erityisesti hyvällä syönnillä.

  WAKE 3,5" toukkajigi on omimmillaan silloin, kun 4,5" on ahvenelle liian iso. Kun ahvenet vain nyppivät pyrstöä eivätkä jää kiinni, vaihda Waken 3,5'' toukkajigiin ja mahdollisimman kevyeen 1/0 jigipäähän. Hitaasti uppoava pieni toukkajigi saa usein huonolla otilla olevat suuretkin ahvenet aktiivisiksi. Pitkä ja notkeä sirppipyrstö antaa jigille erittäin houkuttelevan uintiliikkeen, joka käynnistyy pienimmästäkin liikkeestä.

  Malli: 3,5” Grub
  Pituus: 8,5cm
  Paino: 2g
  Kpl/pussi: 10

  WAKE 4,5" toukkajigi on kaikista jigeistä laaja-alaisin. Todellinen yleistyökalu vuoden ympäri. Kokonsa puolesta se sopii niin ahvenelle, kuhalle kuin hauellekin. Eloisa sirppipyrstö antaa jigille erittäin houkuttelevan uinnin.

  Malli: 4,5” Grub
  Pituus: 11cm
  Paino: 4g
  Kpl/pussi: 8

  WAKE 5,5" toukkajigi soveltuu erityisesti kuhan, mutta myös ison ahvenen kalastukseen. Jos pienemmillä jigeillä tulee vain alamittaista kuhaa, vaihda Waken 5,5'' luomuväriseen toukkajigiin, niin usein saaliin koko paranee. Myös hauen on vaikea vastustaa suurta runkoa ja eloisasti liikkuvaa sirppipyrstöä.

  Malli: 5,5” Grub
  Pituus: 14cm
  Paino: 8g
  Kpl/pussi: 5

  Lue lisää...

  7,40 €
 65. Grillimestarin linkkuveitsi

  Oletko sinä sen tyylinen henkilö että tykkäät olla aina valmiina mahdollisesti eteen sattuvaa grillailutuokiota varten? Jos vastaat kyllä, niin siinä tapauksessa tämä käytännöllinen, tarvittaessa taskukokoon taittuva grillimestarin monitoimityökalu on juuri sinua varten.

  Lue lisää...

  24,90 €
 66. Victorinox Muela metsästysveitsi Scout 16cm, muovi-/metallikahva, muovituppi, Vihreä (31171901)

  Muela-veitset on valmistettu Espanjassa. Ne ovat korkealaatuisia veitsiä, joiden kahvat on valmistettu koristeellisesti joko puusta tai muovista ja metallista.  Scout-veitsessä on 16 cm terä ja sen kahva on muovia ja metallia. Mukana toimitetaan kestävä muovinen tuppi. Veitsen terä on valmistettu Victorinoxin Inox-teräksestä. Saatavissa vain Victorinoxilta.

  Lue lisää...

  49,95 €
 67. Aurinkoenergialla toimiva "Jääkristalli" pihavalo

  Valaise talvinen pihamaasi koreasti tunnelmaan tämän helppokäyttöisen, täysin aurinkoenergian voimalla operoivan pihavalon voimalla.

  Lue lisää...

  Normaalihinta: 12,90 €

  Tarjoushinta! 7,90 €

 68. Beaker- Muppet Show kukkaruukku

  Tohtori Bunsen Honeydewin uskollista apuria esittävä hauska kukkaruukku soveltuu mainiosti rairuohon, vihanneskrassin tai minkä tahansa muun ruukussa kasvatettavan kasvilajikkeen itämisalustaksi

  Lue lisää...

  Normaalihinta: 9,90 €

  Tarjoushinta! 7,90 €

 69. Ilmalla täytettävä lepotuoli

  Täytä lepotuoli ilmalla ja istu alas vetten päälle - ota vaikka kirja mukaan ja rentoudu auringossa!

  Lue lisää...

  9,90 €
 70. Morakniv Garberg Black Carbon Puukko 109mm hiiliterästä MOLLE-kiinnityksellä, Musta

  Tehokas paksuteräinen täysmusta full-tang puukko, joka on suunniteltu toimimaan kaikissa olosuhteissa ja kaikissa tehtävissä. Jämerin puukko mitä Morakniv on koskaan valmistanut. Soveltuu monipuoliseen, vaativaan käyttöön osaksi luonnossa liikkujan varustusta, joka on aina mukana: Metsästykseen, kalastukseen, tutkimusmatkoille, retkeilyyn, kaikkeen yleiskäyttöön, sotilaskäyttöön, viranomaisille jne. Yksi viidestä välttämättömästä varusteesta, mitä tarvitaan selviytymiseen luonnossa. Valmistuksessa on käytetty vain parhaita saatavilla olevia materiaaleja.

  Toimitetaan uudenlaisen Multi-Mount kiinnitysjärjestelmän kanssa, joka mahdollistaa tupen kiinnittämisen lähes kaikkialle. Multi-Mount kiinnityslevy on kahdella leveällä kiinnitystarranauhalla (sis. toimitukseen) suoraan yhteensopiva sotilaskäytössä yleisiin MOLLE- järjestelmiin (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) ja moniin reppuihin. Fiksusti sijoitetut ruuvinreiät ja hihnaläpiviennit kiinnityslevyssä mahdollistavat kiinnittämisen myös lähes minne vain muuallekin ja takapinnan muotoilun ansiosta se soveltuu myös tankoihin ja kaiteisiin kiinnittämiseen. Tuppi lukitaan kiinnityslevyyn tarranauhasta valmistetun kapean varmistuspannan avulla, ja puukko voidaan ottaa tupesta käyttöön jättäen tuppi paikoilleen. Puukko voidaan syöttää tupeen molemmin päin, joten käyttö on tehokasta niin hämärässä kuin oikea- ja vasenkätisillekin. Tuppea varten toimitukseen kuuluu kaksi nahkalenkillä varustettua yläkappaletta: 1: Suljettu vyölenkki (max 70 mm leveille vöille), jonka ansiosta tuppea voidaan kuljettaa vyöllä ilman Multi-Mount kiinnityslevyä ja julkisissa tiloissa asioinnin ajaksi puukko tuppineen on helppo napsauttaa irti lenkistä ja jättää ajoneuvoon. 2: Neppariläpällä varustettu varmistuslukituslenkki, jonka ansiosta puukko voidaan lukita tuppeen sen ollessa kiinnitettynä Multi-Mount levyyn. Läppä estää puukon tarkoituksettoman pudottamisen (jolloin myös eliminoidaan riskit mm. maastoajoneuvolla kuoppaisessa maastossa ajettaessa ja veneellä, kajakilla, mönkijällä tai moottorikelkalla liikuttaessa), mutta pitää puukon silti heti saatavissa hätätilanteita varten. Useat sotilasohjeistukset vaativat tällaista varmistuslukitusta MOLLE-järjestelmien osalta.

  Terässä Scandi-grind profiili, joka tekee teroittamisesta helppoa. Hamarapuoli on hiottu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla tulustikkujen kanssa. Polyamidikahva on poikkeuksellisen kestävä mekaanista rasitusta ja vääntöä kohtaan ja pinta tarjoaa erinomaisen otteen tehostaen työskentelyä. Kahvassa tilava kiinnitysreikä narulle tai muille tarpeille.

  Terän materiaali korkealuokkainen runsashiiliteräs, jossa naaruuntumista ehkäisevä ohut DLC-pinnoite, joka antaa veitselle tyylikkään ulkoasun. Kokonaispituus: 225 mm, joka on koko matkalta samaa terästä. Terän pituus: 109 mm. Terän paksuus: 3,2 mm. Paino 177 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

  Toimitetaan piikkiin ripustettavassa retail -lahjapakkauksessa, jonka mitat: 26 cm x 5,8 cm x 4,4 cm. Pakkaukseen kuuluu: Puukko, tuppi, vyölenkki, varmistuslukituslenkki, Multi-Mount alusta, leveät tarranaunat alustan kiinnittämistä varten ja kapea tarranauha tupen varmistamiseksi alustaan. Pakkaus ei sisällä ruuveja Multi-Mount alustan ruuvikiinnitystä varten. Multi-Mount alustan takaosan koko 16 cm x 3,5 cm.
  Tietoa tuotteen nimestä löytyy Morakniv Garberg esitteen viimeiseltä sivulta.

  Tiedoksi selviytymispakkausta suunnitteleville: Ne neljä muuta välttämätöntä selviytymisvarustetta (joiden avulla voi tehdä kaikenlaista, mutta joiden luominen luonnon tarpeista on kaikkein vaikeinta) ovat: Tulentekoväline joka toimii märkänä (=tulukset), avaruushuopa, paracord -narua ja astia jossa voi keittää vettä. Kun nämä viisi varustetta on olemassa, voi ruokailuun ja luonnonoloilta suojautumiseen tarvittavat asiat kehittää varsin helposti luonnossa löytyvistä elementeistä, olit sitten eksyneenä metsässä, saarroksissa sotilaana, tai haaksirikkoutuneena saaristossa.

  Lue lisää...

  115,00 €
 71. Amazonas Travel Set -riippumatto, Camo

  Amazonas Travel Set – Camo riippumatto kiinnitysnaruilla
  Travel Setin materiaali on ultra-kevyttä hengittävää ”polyesteri-silkkiä”. Se on mukavan tuntuinen iholla. Riippumaton mukana toimitetaan myös kiinnitysköydet + koukut.
  Tekniset tiedot Amazonas Travel Setistä:
  Materiaali: 100 % polyesteri
  Kiinnitysnarujen pituus: 3m / pääty
  Makuualueen mitat: n. 275 x 140 cm
  Kantavuus: maksimi 120 kg
  Valmistusmaa: Kiina
  Paino: n 450 g
  Pakkauskoko: 210 x 145 x 75 mm
  Travel Set yksityiskohtia:
  - Kiinteä pakkauspussi
  - 2 x 3 m kiinnitysnarut koukuilla

  Lue lisää...

  32,95 €
 72. DD Hammocks Verkkoteltta A-rungolla, Todella kevyt

  DD SuperLight A-Frame Mesh Tent – A-mallinen moskiittoteltta kahdelle

  The DD SuperLight A-Frame Mesh Tent - hyttysteltta / rankinen on suunniteltu käytettäväksi yhdessä tarpin kanssa. Tämä kahden hengen hyttysteltta painaa vain 730g ilman kiinnitysnaruja ja kiiloja.

  Ötökkätiivis harjateltan mallinen moskiittoverkko

  DD SuperLight A-Frame Mesh Tent – hyttysteltta on tiloiltaan riittävän kokoinen kahdelle henkilölle ja repuille. Tarpin kanssa (myydään erikseen) yhdessä saat aikaan monikäyttöisen majoitteen missä ikinä retkeiletkin. Soveltuu mainiosti käytettäväksi trooppisissa maissa moskiittoverkkona.

  Teknisiä tietoja DD SuperLight A-Frame Mesh Tent - hyttysteltasta

  Koko: 210cm x 130cm x 110cm

  Väri: oliivin vihreä

  Paino: 730 g, ilman kiinnitysnaruja ja kiiloja

  Materiaali: Ripstop nailon PU sivelty (3,000mm) / verkko

  Tuote sisältää: teltan, 8 kpl SuperLight kiiloja, kiinnitysnarut 2 m x 2 kpl

  Tuotteen yksityiskohtia

  • Sopiva kahdelle henkilölle

  • 2 sisätaskua

  • Teipatut saumat pohjassa

  • 2 sisätaskua

  • 2 lisäkiinnityspistettä tuuliselle säälle, yksi kummallakin sivulla

  • 3 ovea: kummissakin päädyissä ja U-mallinen toisella pitkällä sivulla

  • Vahvistetut ”kupit” vaellussauvoilla pystytystä ajatellen

  • Lenkit kiiloille kulmissa

  Lue lisää...

  98,95 €
 73. DD Hammocks Vaellussauva 67 – 135 cm, Oliivi

  DD Hiking Pole – vaellussauva

  Tämä 135 cm korkea teleskooppinen vaellussauva soveltuu käytettäväksi myös salkona kun reissaat tarpin kanssa.

  Monikäyttöinen ja kestävä

  Vaellussauvassa on mukavan tuntuinen muotoiltu kahva jossa on rannelenkki. Sauvan kärjessä on piikki, jonka voi tarvitessa suojata mukana toimitettavalla kärkisuojalla. Lisäksi tuote sisältää erillisen somman joka on tarkoitettu käytettäväksi pehmeämmässä maastossa. Kun haluat käyttää vaellussauvaa Tarpin tukikeppinä poista sompa ja kärkisuoja. Vaellussauvan pituutta voi helposti säätää kahdella twist-lock lukolla.

  Varmista, että kaikki twist-lock lukot ovat tiukasti kiinni ennen kuin käytätä sauvaa.

  Tekniset tiedot DD Hiking Polesta

  Maksimi pituus: 135cm (67 cm kasaan painettuna)

  Väri: Olive

  Paino: 255g

  Sisältää: 1 x sauva

  Lue lisää...

  18,95 €
 74. Swisscard lite onyx - Victorinox (0.7333.T3)

  Luottokorttimallinen taskuveitsi kulkee todella kätevästi aina mukana.
  1. paperiveitsi (terä)
  2. ruostumaton teräsneula
  3. sakset
  4. kuulakärkikynä
  5. pinsetit
  6. suurennuslasi
  7. ruuvitaltta 3 mm
  8. ruuvitaltta 5 mm
  9. Phillips-ristipääruuvari 00-0
  10. Phillips-ristipääruuvari 1-2
  11. valkoinen LED-valo
  12. viivain (cm)
  13. viivain (tuumat)

  Lue lisää...

  35,95 €
 75. Levenhuk LabZZ F1 minitaskulamppu

  Tyylikäs alumininen minitaskulamppu moneen tarpeeseen

  Lue lisää...

  24,95 €
 76. TV-simulaattori valaisin

  Pelkäätkö että kotonasi käy kutsumattomia vieraita kun olet poissa? tämän käytännöllisen TV-valo simullaattorin avulla saat olohuoneesi näyttämään verhojen takaa siltä, kuin televisio olisi päällä eivätkä varkaat uskalla niin helposti sisälle

  Lue lisää...

  12,90 €
 77. Dia De Muertos ilmapatja - XXL

  Loikoile kesäisillä aallokoilla tyylikkäästi tämän Meksikolaisesta Dia de Muertos estetiikasta ammentavan tyylikkään ilmapatjan päällä loikoillen!

  Lue lisää...

  24,90 €
 78. Koottava puinen häränpää seinäkoriste

  Halajaako mielesi villin lännen farmeille härkien ja muiden ranchin eläinten perään, mutta eläinten vankina pitäminen on kuitenkin samalla mielestäsi julmaa? Hanki kotisi seinää koristamaan tämä tyylikäs härän päätä esittävä laserleikattu koriste ja voit kuin kuulla villin lännen kutsun kotisohvaltasi käsin!

  Lue lisää...

  14,90 €
 79. Star Trek matkamuki

  Gene Roddenberryn historiallisesta televisiosarjasta tutuksi tullut Tähtiliiton symboli painettuna käytännöllisen matkamukin kylkeen. Tästä kelpaa vaikka tähtilaisvaston upseerin hörppiä kuuman höyryävää sumppia.

  Lue lisää...

  12,90 €
 80. Camo-maskeeraussetti

  Sonnustaudu helposti lähes tulkoon täysin huomaamattomaksi tämän ruskeaa, mustaa ja vihreää maskeerausväriä sisältävän setin avulla

  Lue lisää...

  Normaalihinta: 6,70 €

  Tarjoushinta! 4,90 €

 81. Aurinkovoimalla toimiva kynttilä

  Tämä aurinkovoimalla toimiva kynttilä saa energiansa auringonvalosta - laita aurinkoon latautumaan päivällä ja nauti valaistuksesta illalla!

  Lue lisää...

  8,90 €
 82. CamelBak Crux Thermal Control Kit Eristetty juomaletku, Musta 110com

  Crux Thermal Control Kit auttaa talvella ehkäisemään juomaletkun jäätymistä ja kesällä vesi pysyy kuumissa olosuhteissa viileänä. Paksumpi neopreenisukka ja eristävämpi suukappaleen suoja. Suosittelemme hankkimaan tämän aina CamelBak repun tai juomasäiliön kanssa.

  Sisältää: Lämpöeristesukalla varustettu 110 cm antibakteerinen PureFlow juomaletku, CamelBak Big Bite Valve suukappale ja eristetty Bite Cover suojahattu. QuickLink pikakiinnikke tekee kiinnittämisestä ja irrottamisesta helppoa CamelBak Crux- ja Antidote -säiliöiden kanssa. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

  Käyttövinkki: Kovassa pakkasessa kannattaa tehdä aina juomisen jälkeen pieni puhallus letkuun, sillä vedestä tyhjänä letku ei jäädy yhtä helposti kuin täytenä.

  Lue lisää...

  24,95 €
 83. Victorinox Muela metsästysveitsi Outdoor 12cm, muovi-/metallikahva, nahkatuppi, Musta (31171801)

  Muela-veitset on valmistettu Espanjassa. Ne ovat korkealaatuisia veitsiä, joiden kahvat on valmistettu koristeellisesti joko puusta tai muovista ja metallista.  Outdoor-veitsessä on 12cm terä ja sen kahva on muovia ja metallia. Mukana toimitetaan nahkainen tuppi. Veitsenterä on valmistettu Victorinoxin Inox-teräksestä.

  Lue lisää...

  29,95 €
 84. Victorinox Muumipappa vartiossa, 5 toimintoa, Valkoinen/Musta (31105301)

  Muumipeikko kohotti kuononsa ja katsoi ulos purjeen alta. Siellä hänen isänsä istui vartiossa myrskylyhty edessään.
  - Muumipappa ja Meri, Tove Jansson

  Avaimenperälinkkari on aina käyttäjänsä ulottuvilla valmiina auttamaan. Sen pituus on vain 58 mm ja paino 17 grammaa. Uskollisesta apurista löytyy: 1. terä 2. kynsiviila 3. 2,5 mm ruuvari 4. avainrengas 5. hammastikku ja 5. pinsetit.

  Lue lisää...

  19,95 €
 85. Kansbol Puukko jaloterästä, tuppi vyölenkillä, Vihreä, Morakniv

  Täydellinen yleispuukko monipuoliseen, vaativaan käyttöön: metsästykseen, kalastukseen, retkeilyyn, veneilyyn, sekä kodin ja mökin käyttöpuukoksi.

  Bi-materiaalikahvassa yhdistyy kestävä muovi ja kylmässäkin miellyttävä pehmempi materiaali, ja se tarjoaa erinomaisen otteen. Terän materiaali erikoiskäsitelty ruotsalainen ruostumaton erikoisteräs, eli pysyy erittäin terävänä pitkään. Kärjestä ohueksi Scandi-profiilihinoittu terä. Tupessa joustava vyölenkki, jonka renkaasta tupen voi puukkoineen vetää irti esim. autosta kauppaan mentäessä ja työntää takaisin palattaessa autolle. Kokonaispituus: 226 mm. Terän pituus: 109 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Paino 106 g.

  Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

  Lue lisää...

  37,95 €
 86. Antidote Lumbar Juomasäiliö Sininen, CamelBak 3L

  2-3+ tuntia hallittua nesteytystä tarjoava uusi ergonominen juomasäiliö repun lantiovyön sisään. Helposti täytettävä, puhdistettava ja kuivattava matalaprofiilinen Antidote Lumbar on ideaalinen treenaukseen ja suorituskeskeisiin lajeihin. Suunniteltu laitettavaksi reppuun ja tarjoamaan tehokasta kädet vapaana -nesteytystä. Sopii seuraaviin CamelBakin reppuihin:Octane LR, Volt 13 LR, Charge 10 LR. Säiliö laitetaan reppuun repun selkäosan kautta. Se kiristetään selkää vasten lantiovyön avulla jolloin sen paino asettuu tasaisesti lantiolle. Reppuun jää enemmän tilaa varusteille eikä repun selkäosa ole niin hiostavaPikairroitettava QuickLink letku, jonka ansiosta säiliön poisto repusta ja takaisin käyttökuntoon asettaminen on nopeaa. Liittimessä automaattinen tippalukko, joten säiliötä voi liikuttaa letku irroitettuna myös täytenä. Virtaamansäätöventtiili tipattomalla suukappaleella.Suurikokoinen ultrakevyt Antidote Air Light-täyttöaukko aukeaa nyt nopealla ranteen liikkeellä ja mahdollistaa täytön jopa ottamatta säiliötä pois repusta. Aukon kautta säiliön puhdistus on nopeaa ja helppoa.Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta juomaan makuja eikä hajuja, HydroGuard antimikrobipinta. Tuote sisältää seuraavat osat: Antidote Lumbar juomasäiliö, PureFlow juomaletku QuickLink pikakiinnikkeellä, Ergo HydroLock virtaamansäätöventtiili ja Big Bite Valve suukappale. Juomasäiliön koko on 3L.Antidote -järjestelmän isävarusteet:- 90765 Antidote Insulated Tube - eristetty juomaletku. QuickLink liitäntä.- 90779 Antidote Insulated Tube Director - eristetty juomaletku taivutettavalla jäykällä letkulla. QuickLink liitäntä.- 90769 Antidote Insulated Tube with Flow Meter - eristetty juomaletku digitaalisella kulutusmittarilla. QuickLink liitäntä.- 90766 Fresh Reservoir Filter - aktiivihiilisuodatin säiliön ja letkun väliin. QuickLink liitäntä.- 90764 Antidote Cleaning Kit - täydellinen puhdistuspakkaus kuivatuskoukulla jossa QuickLink liitäntä.Säiliön paino tyhjänä 200g. Täytettynä 3,2kg.Juomasäiliöllä on 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

  Lue lisää...

  46,95 €
 87. Swiss Champ Jubileum Edition, Victorinox

  Swiss Champ on legendaarinen, moninkertaisesti palkittu työkalu. Pituus 91 mm. 12 perustoimintoa (kuten mallissa 1.3603, Spartan) ja lisäksi:
  13.sakset
  14.monitoimikoukku
  15.puusaha
  16.suomustinrauta, jossa
  17.- koukun irrottaja
  18.- viivain (cm ja tuumat)
  19.kynsiviila ja
  20.- metalliviila
  21.- kynnen puhdistin
  22.- rautasaha
  23.erikoiskapea ruuvitaltta, 2,5 mm
  24.taltta
  25.pihdit, joissa
  26.- rautalangan katkaisu
  27.- rautalangan taivutus
  28.Phillips ristipääruuvari
  29.suurennuslasi 8x
  30.kuulakärkikynä
  31.ruostumaton teräsneula
  32.patentoitu mini-ruuvitaltta
  33.neulansilmä

  Lue lisää...

  107,00 €
 88. Classic Woodsplitter lahja kaksikahvainen vetopuukko, Morakniv

  Kaksikahvainen erinomainen vetopuukko, jota myös pärepuukoksi kutsutaan. Suunniteltu kiehisten eli sytykkeiden helppoon tekemiseen sekä puuntyöstöön aihioiden alkumuotoiluun. Tämän puukon avulla tulipesän sytyttäminen käy käden käänteessä. Soveltuu kotiin, mökille, harrastajille, opetukseen ja ammattilaisille. Suoran terän molemmissa päissä olevien kahvojen ansiosta puusta voidaan vuolla kahdella kädellä suurempiakin lastuja tehokkaasti ja turvallisesti.

  Morakniv Woodcarving -sarja tunnetaan erityisesti tarkkuudesta ja helppokäyttöisyydestä, ja niitä käyttävät ammattilaiset artesaaneista veneenveistäjiin ja puutyön opettajiin. Harrastajille ja askartelijoille Woodcarving -sarja on erinomainen valikoima työkaluja, joilla pääsee käsiksi veiston hienouksiin.

  Terän materiaali runsashiilinen teräs, eli terä on helppo teroittaa. Kahvat klassisen okran punertavanruskeaksi maalattua koivua. Toisessa päädyssä ripustuslenkki, jonka avulla tämän voi pitää käytännöllisesti vaikka takan tai kiukaan lähettyvillä helposti saatavilla. Kokonaispituus: 359 mm. Terän pituus: 114 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Kokonaispaino 151 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

  Toimitetaan tyylikkäässä pahvisessa Morakniv lahjapakkauksessa, jonka voi myös ripustaa piikkiin. Terän suojana kovamuovisuojus.

  12 kpl tukkuaskin GTIN: 7391846012894

  Lue lisää...

  32,95 €
 89. Tear-Aid paikkasarja vedenalaisille pinnoille

  Tear-Aid Paikkasarja vedenalaiselle pinnoille  Tässä paikkausteippi rikkoutuneille muovipinnoille esim. uima-altaan seinät. TEAR-AID UNDERWATER on monikäyttöinen, läpinäkyvä paikkausteippi vain muoveille. Läpinäkyvyytensä ansiosta sillä voi huomaamattomasti korjata kaikenvärisiä materiaaleja. PAIKATTU TUOTE ON HETI KÄYTTÖVALMIS. Ehdoton pika-apu, kun vinyyliseen tuotteeseen tulee viilto tai reikä.

  Materiaali ei muutu purkkamaiseksi kuumuudessa, siinä on UV-suoja, ja se mukautuu monenlaisiin pintoihin.

  Kaikkien parasta TEAR-AID paikassa on se, että Sinun ei enää tarvitse kantaa mukanasi minkäänlaisia liimatuubeja tai -prässejä paikan kiinnittämiseen. TEAR AID paikkojen materiaali on hyvin joustavaa, ja sillä on erittäin hyvä ominaisuus palautua kovankin venytyksen jälkeen.  UNDERWATER paikkasarja sisältää:

  1 kpl 30,5 X 7,60 cm palan paikkatarraa

  1 kpl 3,5 X 3,5 cm ja (1) 2,2 X 2,2 cm palat

  1 kpl 30,4 cm vahvike-siiman, jolla voit korjata materiaalien reunoja

  2 kpl alkoholipitoista puhdistuslappua  Siis tämä UNDERWATER on vain muoveille/vinyylille tarkoitettu. Muuhun paikkaamiseen valitse type A.  Paikkausteipillä korjaat esim:

  muovisten ilmatäytteisten veneiden, patjojen, pallojen repeämät, kelluntavälineet, ilmapatjat, ravintolatelttojen ja huvilatelttojen repeämiset, teltan paikkauksen, retkeilyautojen repeytyneet etuteltat, istuimien päällisiä, uima-altaiden seinämuoveja, muovipressuja  Katso video eri paikkaustavoista. Klikkaa alla olevaa linkkiä:

  http://www.youtube.com/watch?v=lP9bCxr1xWc’  Lue lisää...

  15,23 €
 90. Nylonkotelo, SwissTool Spirit - Victorinox (4.0822.N)

  Kestävä tarrasuljettava nylon-vyökotelo SwissTool Spiritille.

  Lue lisää...

  14,57 €
 91. Miniruuvimeisseli - Victorinox (A.3643)

  Miniruuvimeisseli on pieni talkkapäinen. Sen saa kierrettyä työkalun korkkiruuvin sisään. Sopii kaikille korkkiruuvillisille malleille.

  Lue lisää...

  6,03 €
 92. Spartan blisterissä - Victorinox (1.3603.B1)

  "Sveitsin armeijan linkkari". Perusmalli blisterissä. Pituus 91 mm. 12 perustoimintoa:
  1. pitkä terä
  2. lyhyt terä
  3. korkkiruuvi
  4. tölkinavaaja ja
  5. - kapea ruuvitaltta
  6. korkinavaaja ja
  7. - leveä ruuvitaltta
  8. - johdon kuorija
  9. naskali, purasin

  Lue lisää...

  20,95 €
 93. Lahjarasia, 91mm - Victorinox (4.0289.2)

  Näyttävä pahvinen lahjarasia 91mm linkkareille.

  Lue lisää...

  12,87 €
 94. Finlandia guide sapphire - Victorinox (1.3713.T2R2)

  Pituus 91 mm. 12 perustoimintoa (kuten mallissa 1.3603, Spartan) ja lisäksi:
  13. sakset
  14. monitoimikoukku
  15. puusaha

  Lue lisää...

  35,95 €
Superkauppa verkkokaupan maksutavat