Etusivu » Kauppa » Pelit ja pulmat » Automaattinen pelikorttien sekoittaja

Automaattinen pelikorttien sekoittaja

(10 tuotearviota)

17,90 

Automaattinen kortinsekoittaja näppäräsormiselle korttihaille, joka haluaa keskittyä olennaiseen, jättäen korttien sekoittamisen tälle kätevälle automaatille!

Saatavuus: 7 varastossa

Täysautomaattinen pelikorttien sekoittaja sekoittaa muutamassa sekunnissa jopa kaksi korttipakkaa kerrallaan. Aseta kortit yksinkertaisesti laitteen molemmin puolin ja nappia painamalla kone hoitaa loput. Tuote vaatii toimiakseen 4 x AA paristoja (ei sisälly pakkaukseen) Patterit löytyy täältä!. Mainioita korttipelihetkiä!
Mallia korttiensekoittajan toiminnasta näet oheiselta havaintovideolta

Card Shuffler (BV6009)

 

Paino 0,3 kg

10 arviota tuotteelle Automaattinen pelikorttien sekoittaja

 1. Kauhea meteli

  Pitää aivan hirveää ääntä, ja käsin sekoittaa vähemmällä vaivalla sitten kuitenkin. Mutta piisasi hauskuutta tästäkin, oliko sitten lahjansaajalla yksinkertainen huumorintaju vai mistä johtui. Kortit tuppaa myös jäämään vähän “jumiin”, että joutuu asetella kesken sekoituksen.

 2. maiju

  Ei mahdu kuin 2 pakkaa.

 3. kiina

  Laite toimi 5min ja hajosi. Syntymäpäivälahjaksi ostettu. Laitteen vasen puoli ei pyörinyt. Avasin kiina tuotteen ja moottorille menevän johdon tinaus puutteellinen. Minulla ei ole kolvia korjaamiseen ja laitetta en lähetä takaisin kovan vaivannäön takia.

 4. Irkkulirkku

  Hyvä masina. Peli nopeutuu kun tätä käyttää.

 5. Kesäpelaaja

  Varoen käsiteltynä on ainakin minun tuttapiirissä kestänyt hyvin…

 6. Mummu halikosta

  Olin pettynyt laitteen toimintaan,välillä on käsin sekoitettava kortit,kun laite ei sitä tee,painat kuinka vain !!!

 7. Teme

  Laite sinänsä toimii, mutta aika heippaisen oloinen muovihärpäke kyseessä. Molemmat paristokoteloiden kannet piti teipata kiinni ensimmäisen paristojen laiton jälkeen, kun oli sen verran reilusti toleranssia, etteivät pysyneet enää paikallaan.

 8. Kortonsekoittaja

  Paristokannet heti teipattava,vas puoli kädellä autettava että vetää kortit, epätasainen sekotus, sai ktllä hyvät naurut

 9. Kortonsekoittaja

  Paristokannet heti teipattava,vas puoli kädellä autettava että vetää kortit, epätasainen sekotus, sai ktllä hyvät naurut

 10. Pokeri

  Varsinkin kahden pakan pelissä oiva kampe.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös