Ennustajan kristallipallo

(11 tuotearviota)

29,90 

Aito kristallilasista valmistettu kristallipallo, jonka avulla takaamme että oikeita yliluonnollisia kykyjä omaava ennustaja pystyy katsomaan nykyisyyteen, menneisyyteen, tai vaikkapa sitten tulevaisuuteen!

Saatavuus: 20 varastossa

Lasista valmistettu kristallipallo on halkaisijaltaan 11 cm ja painoltaan 1750 grammaa. Ennustajan kristallikuula toimitetaan koreaan mystisellä grafiikalla koristeltuun lahjarasiaan paketoituna. Oletko valmis ottamaan selvää mitä kristallikallo saattaa sinulle kertoa?

 

Paino 0,6 kg

11 arviota tuotteelle Ennustajan kristallipallo

 1. peejii

  Pallo tuli Pomolle todelliseen hyötykäyttöön, tulevaisuuden ennustaminen nousi ihan uusille leveleille. Laitehan on todellinen tulevaisuuden laite: langaton käyttöliittymä ja ei tarvitse koskaan ladata.

 2. Kuvaaja

  Tilasin tuotteen valokuvaukseen, pallo on siihen riittävän kirkas (esitekuva ei anna parasta mahdollista kuvaa tuotteesta). Pallo on aika painava ja kaipaisi jonkinlaisen telineen. Muuten oikein sopiva tähän käyttötarkoitukseen.

 3. mutteri

  Hyvä palvelu ja pallo tuli nopeasti,mutta kurja kun ei ole alustaa jossa pallon voi pitää.

 4. x

  Tilasin tuotteen valokuvaukseen, ihan hyvä siihen tarkoitukseen. Olisi hyvä jos tuotteen mukana toimitettaisiin jonkinlainen jalusta.

 5. keiju

  Hieno pallo,oisi pitänyt tilata vielä alusta,mutta eiköhän se jostain löydy,ostin tämän vaan koristeeksi kotiin ja tykännyt olen.

 6. Jumiskukkeli

  Näyttää mitä luvataankin. Kova, ei kannata potkia. Jalustan ymmärsin tilata samalla niin pysyy pöydällä hyvin. Laatu oli parempi kuin osasin odottaa.

 7. Mystikko Masa

  Tuoteselostukseen taisi tulla pieni lipsahdus, tai ainakin tilaamani pallo oli 600g:n sijasta 1750g, mistä ei itselleni ainakaan ole haittaa, vaan lisää uskottavuutta pallon toimivuudesta. Itse ostin kristallipallon henkisen näkökykyni vahvistamiseen ja uskon kyllä, että ajan myötä se paranee tällä mystiikan ihmeellä. Yhdellä alan sivulla oli samasta materiaalista oleva vekotin ja tämä oli siihen nähden halpa. Pallon läpi katsottuna kaikki näyttää suuremmalta, jonka teoriani mukaan uskoisin vahvistavan tätä selvänäköisyyttä, jos esim. “projisoi/fokusoi” haluamansa kohteen palloon, se voimistaisi näkemäänsä(ainakin henkisellä tasolla), sillä jokainen jota joskus on kiikareilla katsottu, muistaa varmaan sen tunteen, että ihan kuin joku tarkkailisi. Henkilökohtaisesti en erikseen tilattavan jalustastan mallista tykännyt joten tilasin vähän erilaisen muualta. Nyt kun oppisi vielä kontrolloidusti näkemään eri aikoihin ja paikkoihin, niin sanoisin, että olisi kyllä maksanut itsensä moninkertaisesti takaisin ^^

 8. Kamera kädessä

  Hyvä saumaton pallo, joka soveltuu erinomaisesti valokuvauksen rekvisiitaksi kuvata ns kalansilmälinssin tapaisia otoksia. Lasipalloa pitääkin tästä syystä varoa naarmuttamasta ja aion tehdä sille samettisen pussukan säilytystä varten. Valokuvaajat etsivät kys tuotetta ” lasipallo “-nimellä.

 9. Kokemus

  Hieno – laadukas -HYVÄ PALVELU

 10. Pääministerin pikkuapulainen

  Kristallipallo on paljon laadukkaampi kuin uskalsin toivoa. Painava ja kookas.

  Valokuvaukseen todella mainio gadget, otan mukaan Australian reissulle niin saan siellä otetut kuvat samantien oikeinpäin.

  Tulevaisuuden ennustaminen ei ole vielä onnistunut, ehkä en vaan osaa katsoa sitä oikeasta vinkkelistä. Lottonumeroista näkyi vain 3 oikeaa.

 11. mekanix

  Autokorjaamojen pakkohankinta, pysyy asiakkaat tyytyväisenä kun viat löytyy alta aika yksikön jo ensimmmäisen puhelun yhteydessä.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vieritä ylös