Odota, ole hyvä...

Tuote {{var product.name}} lisättiin ostoskoriin


Jatka ostoksia

Kassalle
Jatka ostoksia
Kassalle
14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Alennuskoodilla "OUT20" nyt 20% lisäale Outlet tuotteista!
Ennustajan kristallipallo

Lisää tuotekuvia

Ennustajan kristallipallo

Aito kristallilasista valmistettu kristallipallo, jonka avulla takaamme että oikeita yliluonnollisia kykyjä omaava ennustaja pystyy katsomaan nykyisyyteen, menneisyyteen, tai vaikkapa sitten tulevaisuuteen!


Saatavuus: Loppu varastosta

29,90 €

Superpikatoimitus Pakettipiste

Lasista valmistettu kristallipallo on halkaisijaltaan 11 cm ja painoltaan 1750 grammaa. Ennustajan kristallikuula toimitetaan koreaan mystisellä grafiikalla koristeltuun lahjarasiaan paketoituna. Oletko valmis ottamaan selvää mitä kristallikallo saattaa sinulle kertoa?HUOM! Kuvassa näkyvä jalusta on ostettava erikseen, eikä siis sisälly toimitukseen
EAN801269082499

Asiakkaiden tuotearviot

Parasta mitä rahalla saa Arvostellut mekanix
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Autokorjaamojen pakkohankinta, pysyy asiakkaat tyytyväisenä kun viat löytyy alta aika yksikön jo ensimmmäisen puhelun yhteydessä. (Lähetetty 25.8.2020)
Nyt näkyy parempi tulevaisuus Arvostellut Pääministerin pikkuapulainen
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Kristallipallo on paljon laadukkaampi kuin uskalsin toivoa. Painava ja kookas.

Valokuvaukseen todella mainio gadget, otan mukaan Australian reissulle niin saan siellä otetut kuvat samantien oikeinpäin.

Tulevaisuuden ennustaminen ei ole vielä onnistunut, ehkä en vaan osaa katsoa sitä oikeasta vinkkelistä. Lottonumeroista näkyi vain 3 oikeaa. (Lähetetty 20.10.2018)
KYLLÄ Arvostellut Kokemus
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Hieno - laadukas -HYVÄ PALVELU (Lähetetty 16.1.2018)
Alimarkkinoitu Arvostellut Kamera kädessä
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Hyvä saumaton pallo, joka soveltuu erinomaisesti valokuvauksen rekvisiitaksi kuvata ns kalansilmälinssin tapaisia otoksia. Lasipalloa pitääkin tästä syystä varoa naarmuttamasta ja aion tehdä sille samettisen pussukan säilytystä varten. Valokuvaajat etsivät kys tuotetta " lasipallo "-nimellä. (Lähetetty 11.11.2017)
Henkilökohtainen kaukokatseluväline Arvostellut Mystikko Masa
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Tuoteselostukseen taisi tulla pieni lipsahdus, tai ainakin tilaamani pallo oli 600g:n sijasta 1750g, mistä ei itselleni ainakaan ole haittaa, vaan lisää uskottavuutta pallon toimivuudesta. Itse ostin kristallipallon henkisen näkökykyni vahvistamiseen ja uskon kyllä, että ajan myötä se paranee tällä mystiikan ihmeellä. Yhdellä alan sivulla oli samasta materiaalista oleva vekotin ja tämä oli siihen nähden halpa. Pallon läpi katsottuna kaikki näyttää suuremmalta, jonka teoriani mukaan uskoisin vahvistavan tätä selvänäköisyyttä, jos esim. "projisoi/fokusoi" haluamansa kohteen palloon, se voimistaisi näkemäänsä(ainakin henkisellä tasolla), sillä jokainen jota joskus on kiikareilla katsottu, muistaa varmaan sen tunteen, että ihan kuin joku tarkkailisi. Henkilökohtaisesti en erikseen tilattavan jalustastan mallista tykännyt joten tilasin vähän erilaisen muualta. Nyt kun oppisi vielä kontrolloidusti näkemään eri aikoihin ja paikkoihin, niin sanoisin, että olisi kyllä maksanut itsensä moninkertaisesti takaisin ^^ (Lähetetty 11.7.2017)
Hyvä pallo Arvostellut Jumiskukkeli
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Näyttää mitä luvataankin. Kova, ei kannata potkia. Jalustan ymmärsin tilata samalla niin pysyy pöydällä hyvin. Laatu oli parempi kuin osasin odottaa. (Lähetetty 31.5.2017)
Ihan hieno pallo hintaansa nähden Arvostellut keiju
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Hieno pallo,oisi pitänyt tilata vielä alusta,mutta eiköhän se jostain löydy,ostin tämän vaan koristeeksi kotiin ja tykännyt olen. (Lähetetty 22.9.2016)
4 Arvostellut x
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Tilasin tuotteen valokuvaukseen, ihan hyvä siihen tarkoitukseen. Olisi hyvä jos tuotteen mukana toimitettaisiin jonkinlainen jalusta. (Lähetetty 13.4.2016)
hyvä Arvostellut mutteri
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Hyvä palvelu ja pallo tuli nopeasti,mutta kurja kun ei ole alustaa jossa pallon voi pitää. (Lähetetty 21.1.2016)
4 Arvostellut Kuvaaja
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Tilasin tuotteen valokuvaukseen, pallo on siihen riittävän kirkas (esitekuva ei anna parasta mahdollista kuvaa tuotteesta). Pallo on aika painava ja kaipaisi jonkinlaisen telineen. Muuten oikein sopiva tähän käyttötarkoitukseen. (Lähetetty 21.1.2016)
10 Arvostellut peejii
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Pallo tuli Pomolle todelliseen hyötykäyttöön, tulevaisuuden ennustaminen nousi ihan uusille leveleille. Laitehan on todellinen tulevaisuuden laite: langaton käyttöliittymä ja ei tarvitse koskaan ladata. (Lähetetty 9.10.2015)

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Ennustajan kristallipallo

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Löydänkö hyvän työpaikkan?
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat